Zalaegerszegen is dobogón a RÖAK-minik

A februárban rendezett kaposvári RÖAK Kupához, majd rá egy hónapra a dunaújvárosi Vektor Kupához hasonlóan idei harmadik fellépésükön, Zalaegerszegen sem maradtak érem nélkül a Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely mini fiú csapatának a reménységei. 

 

A házigazda zalaegerszegiek mellett a sümegi, a dunaújvárosi és a szombathelyi együttest is egyaránt sima 2–0-ra verték az Ágfalvi-tanítványok, a székesfehérváriak viszont ezúttal is túl nagy falatot jelentettek. Az ezüstérmes Kaposvári Röplabda-akadémia Utánpótlás Műhely mini fiú csapata: Pusztai Olivér, Götz Bálint, Csordás Barnabás, Vimola Márk, Komáromi Attila, Embersics Levente, Jámbor Dávid, Rajnics Márton, Maráczi Gergő, Fenyő Balázs, az edzőjük Ágfalvi Krisztina. A kaposvári csapat legjobb játékosának felajánlott különdíjat Pusztai Olivér vehette át.

Amúgy nem akármilyen sorozat előtt áll az Ágfalvi-csapat. Április utolsó hétvégéjén Dabroncon szólítják majd őket pályára egy kétnapos tornán, májusban pedig Budapesten rendezik a mini korosztály országos bajnokságát. A diákolimpiai elődöntőben – majd utána remélhetőleg az országos fináléban – is érdekelt az együttes, a szezont pedig Ausztriában a hagyományos három napos pünkösdi szabadtéri tornával zárják.

2014.04.14.