Teljes RÖAK-siker a tatabányai emléktornán

Minden előzetes várakozást felülmúlt a Kaposvári Röplabda Akadémia növendékeinek szereplése a tatabányai Nemes József Emléktornán, egyben kvalifikációs OMB-fordulón. A RÖAK két korosztályban, összesen négy csapattal képviseltette magát, és mindkét kategóriában megszerezte az első helyet. 

A gyermekek között a Kovács Balázs vezette somogyi együttes 12 csapat közül bizonyult a legjobbnak úgy, hogy a döntőben a Vasas ellen győzött két szettben. Az Országos Mini Bajnokság újabb tornáján a RÖAK KÉK elnevezésű alakulat hódította el az első helyet: Ékes Erika és Horváth Alexandra tanítványai a fináléban a gödöllőieket fektették két vállra, teljesítménye elismeréseként pedig Németh Mercédesz kapott különdíjat. A RÖAK Sárga elnevezésű együttes a harmadik, a RÖAK PIROS pedig a hetedik helyen végzett a nyolccsapatos mezőnyben.
Az elmúlt hétvégén befejeződött a leány OMB első fordulója, és a bajnokságra nevezett 51 csapatból 24 vett részt az eddigi küzdelmekben. Az összesített ranglistát a Szegedi RSE vezeti két első hellyel, a RÖAK KÉK együttese pedig a második helyet foglalja el tatabányai első és érdi második helyének köszönhetően. A RÖAK SÁRGA fantázianevű alakulat a nyolcadik helyről várja a folytatást.

 

a képeken az OMB kék csapatunk

2017.11.08.