Röplabdás elismerések a bajnokok fogadásán

Kaposvár elmúlt évi nemzetközi helyezettjeit és magyar bajnokait köszöntötték ma délután a Városházán. Az ünnepségen átadták az év utánpótláskorú sportolói díjakat is.

Idén teljesen megújult, a város arculatához illő érmeket kaptak Kaposvár elmúlt évi magyar bajnokai és válogatott sportolói. A kaposváriak az előző esztendőben csaknem 20 sportágban szereztek magyar bajnoki címeket. A ceremónián Kaposvár polgármestere, Szita Károly kiemelte: a sportberuházásoknak köszönhetően sportolóink is egyre jobb körülmények között készülhetnek, emellett pedig a helyiek is egészségesebben élhetnek. Az ünnepségen köszöntötték a Kaposvári Röplabda Akadémia magyar bajnok párosát, Lutter Esztert és Szombathelyi Szandrát is. Az ünnepségen átadták az év utánpótláskorú sportolói díjakat is. Az év utánpótláscsapatának járó díjat idén is a Fino Kaposvár juniorcsapata zsebelte be. Demeter György és Nagy József tanítványai a Budaörsön rendezett hatos döntőn emlékezetes körülmények között szerezték meg az aranyérmet.

A bajnokcsapat tagjai: Bögöly Gábor, Csordás Barnabás, Horváth Kristóf, Illés Marcell, Jámbor Dávid, Kalmár Ákos, Keen Cameron Illés, Kiss Máté, Kulcsár Adrián, Ozsváth András, Pusztai Olivér, Szabó Barna Frigyes, Szabó Bence, Takács Barnabás, Tóth Máté.

KÉPGALÉRIA ITT

2019.03.07.