Remek helytállás a bécsi torna fiú mezőnyében

6 fiú mini csapat  (5 osztrák és 1 magyar ) részvételével rendezték meg a bécsi mini fiú röplabdatornát.  Kihívás volt számunkra ez a torna, hiszen 1 évvel idősebb korosztállyal játszottunk mérkőzéseinket szabad téren, füves pályán, 1 év itthoni terem röplabda után.

2 mérkőzést sikerült remek játékkal megnyernünk, ugyanakkor elmondható, hogy 3 osztrák csapat is  magassági fölénnyel bírt, de így is sikerült nagyon szoros és izgalmas mérkőzéseket játszanunk…

BESZÁMOLÓ
Pünkösdi Nemzetközi Röplabda Torna, Bécs 2018.05.19-21.

Résztvevő csapatok:

UVC Holding Graz/2 (AUT)
Vienna HotVolleys/2 (AUT)
Vienna Roadrunners (AUT)
ViennaHotVolleys/1 (AUT)
UVC Holding Graz/1 (AUT)
Kaposvári Röplabda Akadémia (HUN)

Eredmények:

RÖAK- Vienna Roadrunners 2:0
RÖAK- UVC Holding Graz/1 0:2
RÖAK- Vienna HotVolleys/2 0:2
RÖAK- Vienna HotVolleys/1 0:2
RÖAK- UVC Holding Graz/2 0:2
RÖAK- Vienna HotVolleys/2 2:1
RÖAK- UVC Holding Graz/2 2:0

3. helyért
RÖAK- UVC Holding Graz/1 2:0

6 fiú mini csapat (5 osztrák és 1 magyar ) részvételével rendezték meg a bécsi mini fiú röplabdatornát. Kihívás volt számunkra ez a torna, hiszen 1 évvel idősebb korosztállyal játszottunk mérkőzéseinket szabad téren, füves pályán, 1 év itthoni terem röplabda után.
2 mérkőzést sikerült remek játékkal megnyernünk, ugyanakkor elmondható, hogy 3 osztrák csapat is magassági fölénnyel bírt, de így is sikerült nagyon szoros és izgalmas mérkőzéseket játszanunk. Sajnos bronz mérkőzésünk elvesztéséhez a helyi játékvezető nagymértékben hozzájárult, így csapatunk a 4. helyen végzett, de úgy érzem, hogy csapatunk maximálisan helyt állt a nemzetközi tornán.

A csapat tagjai:
Fazekas Bálint, Fazekas Bence, Szalaki Dominik Attila, Tóth Ágoston, Csíktusnádi Kiss Imre, Csordás Bertalan, Simon Bence, Patkás Márton

A torna és a csapat különdíjasa Fazekas Bence lett.

Ágfalvi Krisztina
edző

2018.05.31.