Pénteken ismét Fino-karácsony!

A Fino Food Kft., a Fino Kaposvár Férfi Röplabda Egyesület és a Fino Kaposvár Szurkolói Baráti Kör idén is megrendezi a Fino Röplabda Karácsonyt, december 14-én, pénteken, a Chemes Humenne elleni, 18 órakjor kezdődő hazai Közép-európai Liga mérkőzés előtt.

– A tavalyi évhez képest a céljaink nem változtak: szeretnénk, ha az év utolsó hónapja a szeretetről szólna, legyünk mi is boldogok, hogy adhatunk és mosolyt varázsolhatunk a gyermekek arcára – mondta az egyesület elnökségi tagja, az esemény szervezője, dr. Borbély Csaba. – Idén a Bárczi Gusztáv Módszertani Központ diákjainak szeretnénk az ajándékainkat felajánlani. Ezeknek a gyerekeknek nehezebb utat jelölt ki a sors, és ha kicsivel is tudjuk ebben a küzdelemben segíteni őket, akkor elértük azt, amit szerettünk volna.

 

A tavalyi évhez hasonlóan idén is játékgyűjtést szervezünk, a legrászorultabb családoknak pedig a bajnokcsapat játékosai élelmiszercsomagot adnak át. Az egyesület vezetői tisztelettel kérnek mindenkit, hogy aki ebben partner tud lenni, az jöjjön el december 14-én a mérkőzésre, vagy adományaival támogassa a kezdeményezésünket.

 

További információ: 30-5647533, info@kaposvarvolley.hu

2012.12.11.