Országos minitornák Kaposváron

Sűrű program vár a Kaposvári Röplabda Akadémia sportszervezőire az előttünk álló két hétben, ugyanis nem kevesebb mint három országos torna házigazdája lesz a somogyi megyeszékhely. Az Országos Mini Bajnokság (OMB), vagyis az U13-as korosztályban leány I. és II. osztályú, illetve fiú II. osztályú viadal is lesz Kaposváron, így a RÖAK ifjú növendékei hazai környezetben is megmutathatják, mit tudnak. 

A sort február 8-án, 9.30 órai kezdettel a RÖAK Kaposvár Sárga csapata nyitja a Toponári Tagiskolában, a fiú OMB II. osztályában. A hat együttest felvonultató viadalon Varga Péter fiai a SzoESE és a MAFC-Németh László ellen vívják meg a csoportkör küzdelmeit, a másik hármasban a Pénzügyőr, a Pécs és a MAFC-BME kapott helyet.
Másnap, azaz február 9-én, vasárnap 10 órától leány I. osztályú torna lesz a Kodályban. Kertész Gabriella tanítványai a Budaörs, a Szeged, az Érd és a VSA ellen lépnek majd pályára.
És még nincs vége: február 16-án, vasárnap 9.30 órától a Gárdony Tagiskolában leány II. osztályú tornát rendez az akadémia. Szombathelyi Kitti együttese a Kalocsa, a Pécs, a Taksony és a Dunaújváros ellen bizonyíthat majd.
A ranglista-pontok alapján a leány I. osztályban a RÖAK 21 csapat közül a 17. helyen áll, a II. osztályban pedig 32 együttes közül a 21 pozíciót foglalja el. A fiúknál a II. osztályban szereplő kaposvári alakulat a 18 együttest felvonultató mezőnyben, holtversenyben a második helyen tanyázik.

2020.02.04.