Nyolcadik hely a leány OMK döntőjében

A várakozástól elmaradva a nyolcadik helyen végzett a Kaposvári Röplabda Akadémia korosztályos együttese a leány Országos Mini Kupa Budapesten megrendezett döntőjében.

Leány Országos Mini Kupa

Helyszín: Budapest

Idő: 2013. 05.11-12.

Lebonyolítás: 3 szett egy mérkőzés.

Kiemelt csoport 12 csapat:  Vasas,  Nyírsuli, Szeged, KRA, Móricz (Nyíregyháza), UCSDSE, Békéscsaba, Miskolc, Kecskemét, Eger, Lőrinc 2000, Kaposvári Röplabda Akadémia UMSE.

 

Csoportmérkőzések:

Szeged   –  Kaposvár 0 – 3

Nyírsuli  –   Kaposvár 3 – 0

Csoport másodikként végeztünk.

Keresztjáték:   Kaposvár  –   KRA 3 – 0

Békéscsaba – Kaposvár 2 -1

Helyosztó az 5-8 helyért:

Kaposvár  –  Kecskemét 1 – 2

A 7-8. helyért  UCSDSE   –   Kaposvár 2 – 1

A csapat a 8. helyen végzett.

A csapat tagjai: Kotormán Réka, Rucz Réka, Szőllősi Kíra, Zsom Anna, Béres Barbara, Rákhely Fanni, Wágner Viktória, Tóth Dorina, Zsebők Dina, Csima Flóra, Szekér Amarilla.

Edzők: Nagy Andrea és Lábas Judit.

 

Értékelés: Magas színvonalú volt a kiemelt csapatok versenye, ebben a kategóriában az ország  legjobbjai játszottak egymással. Technikai tudásunk nem maradt el a többi csapatétól, de a feladások pontosságán kell javítanunk. A lelketlen játék és a küzdés hiánya miatt lett a csapat a 8. helyezett.. Sajnos megijedünk az ellenfelektől, akiket jobbnak hiszünk magunknál, pedig semmivel nem tudnak többet, de „meghalnak” a pályán minden pontért! Egész évben sokat dolgoztunk, de ez nem mutatkozik az eredményben. Az edzők számára csalódás volt a csapat szereplése!

Nagy Andrea edző

A Zimmerei Schöner Nagybajomi DRC (Nagy Barbara, Bunovác Fanni, Szőke Klaudia, Farkas Krisztina, Horváth Katalin, Fejes Réka, Matesz Viktória, Szigeti Eszter) az alap csoportban a 22 induló csapat közül a 11. helyet szerezte meg.

2013.05.15.