Női röplabda NB II.: RÖAK-bravúr Veszprémben

Nehéz hétvégét zárt a RÖAK Kaposvár NB II-es női röplabdacsapata: Pintér Zsanett játékos-edző és társai pénteken este a vereten éllovas székesfehérváriakat fogadták, vasárnap pedig a második helyen álló Veszprém otthonában léptek pályára.

A MÁV elleni papírforma-eredmény után a bakonyiak pályáján sikerült a bravúr, a lányok jó játékkal nyertek 3:1 arányban a volt válogatott Kötél Zsanettel felálló VESC ellen, amivel megerősítették harmadik helyüket a tabellán.

Női röplabda NB II., nyugati csoport, alapszakasz, 2. kör

RÖAK Kaposvár – Székesfehérvári MÁV Előre SC 0:3 (-9, -19, -12)
Kaposvár, egyetemi csarnok. V.: Dobos, Filibér.
RÖAK: Miovecz 7, Kocsi 4, Tóth E. 1, Pintér 9, Száraz, Sólyom. Csere: Nagy E (liberó), Matesz 3, Koczka. Játékos-edző: Pintér Zsanett.

Pintér Zsanett: Sajnos, nagyon megilletődött volt a csapat ezen a találkozón. Nehéz mérkőzésre számítottam, de sokkal szorosabb szettekben bíztam a mérkőzés előtt. A nyitásfogadásunk és a sáncmunkánk nagyon gyenge volt a listavezető ellen.

Veszprémi ESC – RÖAK Kaposvár 1:3 (-27, 18, -16, -19)
Veszprém. V.: Nagy L., Mezőffy.
RÖAK: Miovecz 8, Kocsi 15, Tóth E. 4, Pintér 24, Száraz 7, Sólyom. Csere: Nagy E (liberó) Koczka 10. Játékos-edző: Pintér Zsanett.

Pintér Zsanett: Az alapszakaszban a veszprémiek otthonában 3:2 arányú vereséget szenvedtünk, így nagy sejtettük, hogy ez is nagyon jó kis meccs lesz. Az első szett elején nagyon rossz volt a nyitásfogadásunk, 5:1-es hazai vezetéssel kezdtük a mérkőzést. Ezek után a hajrában sikerült az 5 pontos hátrányunkat ledolgoznunk, így megnyertük az első szettet. A második szettben sajnos szintén folytattuk a rossz nyitásfogadásokat, így végig futottunk az eredmény után, és veszítettük. A harmadik és negyedik játékrészben végig vezettünk, és magabiztos jó játékot mutatva elhoztuk az egyik rivális ellen idegenből a három pontot.

2019.02.11.