Női röplabda NB II., nyugat csoport, rájátszás

A második helyen álló Veszprém elleni hazai vereség után sajnos, játékosedzője nélkül kellett a csapatnak elutaznia a szombathelyi mérkőzésre, így az együttes csere nélkül játszotta végig az utolsó előtti forduló NB II-es találkozóját. A nyitásfogadásunk az első szettben nagyon gyengén működött, aztán magára talált a csapat, de sajnos a szettek hajrájában, ha kicsivel is, de alulmaradtunk. Küzdöttünk, de sajnos ez nem volt elég a győzelemhez. 

RÖAK Kaposvár – Veszprémi ESC 0:3 (-18, -15, -18)
Kaposvár, egyetemi csarnok. V.: Varjasi, Bibók.
RÖAK: Pintér, Kocsi, Miovecz, Tóth E., Nagy E., Száraz. Játékos-edző: Pintér Zsanett.

 

Szombathelyi ESE – RÖAK Kaposvár 3:1 (12, -23, 22, 22)
Szombathely. V.: Selega, Sántosi.
RÖAK: Miovecz, Kocsi, Tóth E., Bába, Nagy E., Száraz

 

Pintér Zsanett: A második helyen álló Veszprém elleni hazai vereség után sajnos, játékosedzője nélkül kellett a csapatnak elutaznia a szombathelyi mérkőzésre, így az együttes csere nélkül játszotta végig az utolsó előtti forduló NB II-es találkozóját. A nyitásfogadásunk az első szettben nagyon gyengén működött, aztán magára talált a csapat, de sajnos a szettek hajrájában, ha kicsivel is, de alulmaradtunk. Küzdöttünk, de sajnos ez nem volt elég a győzelemhez.

 

A bajnokság állása: 1. Székesfehérvár 55, 2. Veszprém 41, 3. RÖAK Kaposvár 34, 4. SzoESE 33 pont

A kaposváriak április 26-án, pénteken, az egyetemi csarnokban, az ÉDRA-TAC ellen zárják az évadot, és szeretnék megőrizni a csoport harmadik helyét.

2019.04.15.