Női röplabda NB II. – elmaradt a bravúr a Pécs ellen

Az első szettet ugyan megnyerte, végül azonban 3:1 arányban alulmaradt a RÖAK-Sport36 Kaposvár NB II-es női röplabdacsapata a szomszédvár Pécs elleni rangadón.  

Női röplabda NB II., nyugati csoport, rájátszás, 2. forduló

RÖAK-Sport36 Kaposvár – PTE-PEAC 1:3 (20, -19, -23, -18)
Kaposvár, Kodály iskola. V.: Barabás, Hegedűs.
Kaposvár: Grábner, Witz, Koczka, Matesz, Szelle, Vajda. Csere: Nagy E.(liberó), Sólyom, Száraz. Edző: Sántosiné Oláh Edit.

Sántosiné Oláh Edit: A magassági fölényben lévő Pécs ellen, okos játékkal próbálkoztunk. Sajnos, a nyitásfogadásunk akadozott, így nem tudtunk bravúrt végrehajtani! Sajnos, nem csak a Péccsel, de a játékvezetővel is meccseltünk: téves ítéletei szettenként 3-4 pont hátránnyal sújtottak bennünket. A lányoknak gratulálok, lelkes, élvezetes mérkőzést nyújtottak a kilátogató közönségnek. Jövő héten a SzoESe-nél próbálkozunk!

Az 1. fordulóban történt:

Székesfehérvári MÁV Előre SC – RÖAK-Sport36 Kaposvár 3:0 (14, 22, 23)
Kaposvár: Grábner, Witz, Koczka, Sólyom, Száraz, Vajda. Csere: Nagy E. (liberó), Orczi. Játékos-edző: Witz Viktória.

A kaposváriak az első szett megilletődöttsége után a második játszmában, 18:17-ig szépen tartották magukat. A harmadik játékrészben fej-fej mellett haladt a két együttes, hosszú labdamenetek jellemezték a játékot. A MÁV egy jó nyitássorozattal, 19:23-ról tudott fordítani. A somogyi lányok remek mezőnymunkával, fokozatosan javuló nyitásokkal és helyenként szép megoldásokkal álltak helyt a rájátszás első találkozóján.

2018.03.12.