Női röplabda NB II.: egy győzelem, egy vereség a szombathelyiek ellen

Egy győzelemmel és egy vereséggel zárták a kaposváriak a női röplabda NB II nyugati csoportjában a 15. játéknapot. A RÖAK-Sport36 együttese hazai pályán nyert négy szettben a szombathelyi fiatalok ellen, az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia U21-es alakulata pedig éppen a vasi megyeszékhelyen engedte ki a kezéből a győzelmet, miután a házigazda 0-2-ről fordítani tudott. 

 
Női röplabda NB II., nyugati csoport, 15. forduló
Szombathelyi ESE – 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia U21 3:2 (-26, -20, 22, 15, 8) Szombathely. V.: Mezőffy, Prukner. Diamant: Kalmár, Mészáros, Hegyi, Váldi, Hock, Zsom. Csere: Rucz (liberó), Ullrich, Szöllősi, Béres, Wágner, Fehér, Szerecz. Edző: Szelle Dóra, másodedző Duduka Ingrid. Szelle Dóra: Csalódott vagyok, mert egy megnyert mérkőzést buktunk el.
RÖAK-Sport36 Kaposvár – Haladás-Szombathely U21 3:1 (17, -18, 17, 12) Kaposvár, Kodály iskola. V.: Horváth M., Barabás B. RÖAK: Csitári, Sólyom, Bába, Matesz, Witz, Vajda. Csere: Száraz (liberó), Grábner, Koczka, Nagy R., Tóth E., Orczi. Edző: Sántosiné Oláh Edit. Sántosiné Oláh Edit: A második szettől eltekintve hoztuk kötelezően és könnyedén a mérkőzést. A nyitásaink kemények és támadóak voltak, jó hálójáték és mezőny jellemezte a csapat játékát. Gratulálok mindenkinek a győzelemhez! Jövő héten a Balatonfüred vár ránk.
2018.01.14.