Női Röplabda Európa Bajnokság és Ülő Röplabda Európa Bajnokság

A Magyar Röplabda Szövetség lehetőséget kínál az Ülő Röplabda és a Női Röplabda Európa Bajnokság önkéntes programjában való részvételre!

Ülő Röplabda Európa Bajnokság: 2019. 07.15-20. Ludovika Aréna
Női Röplabda Európa Bajnokság 2019.08.23-09.01 Papp László Aréna

Regisztráció és jegy akkreditáció: az akkreditációs kártyák kiadása, delegációk, vendégek fogadása, sajtó akkreditáció és egyéb feladatok tartoznak ide.

Welcome Desk: rendkívül fontos részét teszi ki egy sporteseménynek a transzport és az ehhez szorosan kötődő, kapcsolódó információs pult rendszer. A delegációk mozgatása, információkkal való ellátása kulcsa az esemény zökkenőmentes lebonyolításának. Elsőre unalmasnak hangozhat, mégis egy izgalmas területről van szó, ahol a szállodai információs pultok mellett a reptéri fogadásban is segédkezhetsz!

Versenyiroda és CEV iroda (Európai Röplabda Szövetség): akkor válaszd, ha kifejezetten az esemény sportszakmai vonalára szeretnél koncentrálni, bírókkal, versenyszervezőkkel dolgoznál közvetlen közelről legszívesebben!

Előkészítő munkálatok, dekorálás, asztal kontroll stb.: akkor válaszd, ha szereted a rendet és érdekel, hogy mennyi minden apró részletnek kell helyreállni, hogy megfeleljünk a rendezési feltételeknek.

Hol tudsz jelentkezni?

A jelentkezési felület: Ülőröplabda Európa bajnokság és Női röplabda Európa bajnokság. Az eseménnyel kapcsolatos részletes információk pedig megtalálhatóak lesznek honlapunkon és Facebook oldalunkon.

Ha kérdésed van, a vatai.gabriella@hunvolley.hu e-mail címen keress bátran!
Várunk szeretettel a programban!
Budapest, 2019.06.01

Vatai Gabriella
Önkéntes Csoport Vezetője

2019.05.31.