Negyedik helyen a serdülők a Kovács Rezső Kupán

A Somogy Megyei Röplabda Szövetség február 2-án rendezte meg 10 férfi csapat részvételével az 54. Kovács Rezső kupát Somogyjádon.

A nap első felében a rendelkezésre álló két pályán csoportmérkőzések zajlottak, délután a helyosztók. A jelentkezők három csoportba kerültek, az azonos helyen állók újból hármasokat alkottak. Rendkívül izgalmas és élvezetes mérkőzést játszottak a csapatok egymás ellen. A végső győzelmet a Somogyjád RSZSE rutinos csapata szerezte meg a Búzavirág SC és az Egyetem előtt. A reggel 8 órakor kezdődött versenyen, a két pályán összesen 23, két nyert játszmáig tartó mérkőzés zajlott. Minden csapat oklevelet kapott, az első három helyezett éremdíjazásban részesült. Az első kupával is gazdagodott és egy évig őrzi a vándorserleget.

A Kaposvári Röplabda Akadémia két együttessel képviseltette magát az eseményen. A RÖAK-Fino serdülői a negyedik, a RÖAK-1.MCM gyermekei pedig a kilencedik helyen végeztek. A serdülők előbb kikaptak a Búzavirág I. legénységétől, majd megverték az Egyetem II. gárdáját. Ezt követően a Búzavirág II. és a Donner gárdájánál is jobbnak bizonyultak, így összességében elégedettek lehettek szereplésükkel. A gyermek korosztály a tapasztalatszerzés jegyében szerepelt a viadalon, és  egy győzelemmel, illetve három vereséggel fejezte be a küzdelmeket.

 

54. KOVÁCS REZSŐ KUPA
Eredmények:

 

1. SOMOGYJÁD RSZSE
2. BÚZAVIRÁG SC I.
3. EGYETEM
4. RÖAK – FINÓ SERDÜLŐ
5. DONNER SK
6. BÚZAVIRÁG SC II.
7. EGYETEM  II.
8. TÁNCSICS DSE
9. RÖAK – 1.MCM GYERMEK
10. ARANYBIKA SÖRÖZŐ
2013.02.04.