Negyedik helyen a fiúk a dabronci emléktornán

VII. alkalommal rendezték meg Dabroncon a Simon Lajos Emléktornát, melyre csapatunk meghívást kapott.

Az első játéknapon Sümeget vertük magabiztos játékkal, remek nyitásokkal, jó mezőnymunkával és támadásokkal. Kecskemét Arany ellen az első szettben 19 pontig bírtunk lépést tartani ellenfelünkkel, de fejben elfáradtunk, sokat hibáztunk, sok nyitást rontottunk és ez a két vesztes szettünkre is jellemző volt, míg egy új felállásban jó játékkal sikerült 1 szettet elvennünk a remekül játszó Arany ellen…

BESZÁMOLÓ
VII. Simon Lajos Emléktorna Dabronc 2018. május 4-6.

Résztvevő csapatok:

Sümeg
Székesfehérvár
Kecskemét Arany
Kecskemét Vásárhelyi
Szolnok
RÖAK Kaposvár

Eredmények:

RÖAK-Sümeg 3:0
RÖAK-Kecskemét Arany 1:2
RÖAK-Székesfehérvár 1:2
RÖAK-Szolnok 2:0

VII. alkalommal rendezték meg Dabroncon a Simon Lajos Emléktornát, melyre csapatunk meghívást kapott.
Az első játéknapon Sümeget vertük magabiztos játékkal, remek nyitásokkal, jó mezőnymunkával és támadásokkal. Kecskemét Arany ellen az első szettben 19 pontig bírtunk lépést tartani ellenfelünkkel, de fejben elfáradtunk, sokat hibáztunk, sok nyitást rontottunk és ez a két vesztes szettünkre is jellemző volt, míg egy új felállásban jó játékkal sikerült 1 szettet elvennünk a remekül játszó Arany ellen.
A döntőbe kerülésért Székesfehérvárral küzdöttünk meg. Az első játszma rendkívül szoros és látványos játékot hozott, amit sikerült megnyernünk. A második szettben is jól kezdtünk, 19-ig irányítottuk a játékot, de ismét elfáradt fejben a csapat, rengeteg nyitásfogadási hibát ejtettünk, melyből nem tudtunk támadni és megoldásokat végrehajtani. 1:1 A döntő szettben aztán magára talált a Fehérvár és két magasabb játékosával nem tudtuk felvenni a versenyt, így elveszítettük a találkozót.
A második játéknapon a 3. helyért Szolnokkal kerültünk össze, akik sokkal fegyelmezettebben, pontosabban játszottak, mi pedig alapvető helyzeteket hibáztunk sorozatban, ezzel a vereséggel így csapatunk az Emléktornán a 4. helyen végzett.

A csapat tagjai:
Fazekas Bálint, Fazekas Bence, Szalaki Dominik Attila, Csíktusnádi Kiss Imre, Tóth Ágoston, Simon Bence, Csordás Bertalan

Ágfalvi Krisztina
edző

2018.05.31.