Minikkel tréningeztek a Fino csillagai

A Kaposvári Röplabda Akadémián jártak a Fino válogatott játékosai. A fiatalokat feldobta, hogy rövid ideig együtt dolgozhattak kedvenceikkel.

A bajnok és kupagyőztes együttes csapatkapitánya, Geiger András és a center Nagy József, Demeter György vezetőedző társaságában látogatott el az egyik mini korosztályú társaság edzésére.

Az utánpótlás tehetséges tagjai természetesen jól ismerik a bajnok és kupagyőztes együttes válogatottjait. 
– Nagyon szeretek röplabdázni, edzésre járni, és mindig, minden Fino-meccsen ott vagyunk – mesélte az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia játékosa, Kiss Máté.

A Fino játékosai ezúttal is szívesen jöttek, és jó néhány apróbb trükköt megmutattak a gyerekeknek. 
– Elég sokszor eljövünk hozzájuk, szeretünk velük játszani, négy gyerekre jut egy felnőtt, örülnek nekünk nagyon. Ellabdázgatunk velük, ez motiválja őket, és mi is szeretünk velük lenni – mondta a Fino Kaposvár válogatott játékosa, Nagy József.

Az edző szerint fontos, hogy a gyerekek közelebbről is láthassák és megismerjék kedvenceiket. 
– A gyerekek rettentő módon örültek, hogy itt vannak a srácok. Évek óta próbáltunk olyan kapcsolatot kialakítani a nagycsapattal, hogy a példaképeket közelről is láthassák a srácok. Kaposvárnak szerencsére van egy olyan csapata, amelyre méltán büszkék lehetünk – fogalmazott az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia edzője, Ágfalvi Krisztina.

A fiatalok több rangos tornán is részt vesznek tavasszal, és a közös tréning után még nagyobb lelkesedéssel folytatják tovább a munkát.

2012.04.11.