Megint kibabrált velünk a Dabronc

A Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely fiú szakágának főhadiszállása, a Kodály Zoltán Központi Általános Iskola nyáron felújított tornacsarnoka volt a házigazdája az országos gyermek fiú bajnokság második körének. 

Az első dabronci mérkőzés-sorozathoz hasonlóan a kaposvári visszavágón is négyjátszmás győzelmet aratott az örök rivális dabronci együttes, így a második hely jutott a Sántosiné Oláh Edit vezette házigazdáknak. Csak érdekességként: a kaposvári ogyb-forduló egyik játékvezetője a világ egyik legismertebb és legtöbbet foglalkoztatott sípmestere, a több olimpiai döntőt is vezetett Hóbor Béla volt.

A második kör eredményei: RÖAK–Dabronc 1–3; RÖAK–Bp. MALÉV SC 3–1; RÖAK–Zalaegerszegi TE RK 3–0; Dabronc–Bp. Malév SC 3–0; Dabronc–Zalaegerszegi TE RK 3–0; Bp. Malév SC–Zalaegerszegi TE RK 3–0.

A végeredmény: 1. Dabronc, 2. RÖAK, 3. Bp. Malév SC, 4. Zalaegerszegi TE RK.

A kaposvári McDonald’s által támogatott RÖAK gyermek fiú csapata: Csordás Barnabás, Vimola Márk, Pusztai Olivér, Göcz Bálint, Komáromi Attila, Jámbor Dávid, Rajnics Marcell, Ozsváth András, Burucz Márk, Fenyő Balázs, Embersics Levente, Szitás Benjamin, Szokolai Balázs, az edzőjük Sántosiné Oláh Edit.

2015.11.18.