Második hely a győri NB II-es fordulóban

Alaposan elfáradtak a Fino Kaposvár juniorjai az NB II-es pontvadászat hétvégi tornáján. Varga Péter tanítványai a Győrben megrendezett kétnapos viadalon két mérkőzést nyertek 3:2 arányban, majd a második napon négy szettben vereséget szenvedtek a házigazdától.

Résztvevő  keret:

1. HEGEDŰS BALÁZS

2. KISS MARCELL

3. HORVÁTH NORBERT (csapatkapitány)

4. BÖGÖLY GÁBOR

5. BALOGH PÉTER

6. KEEN CAMERON

7. NAGY GÁBOR

8. BEDERNA BENCE

9. PORTIK ÁDÁM

10. PAVLÉNYI MÁTÉ

 

A mérkőzések eredményei:

1. Mérkőzés:

FINO- KUNHEGYES

3:2 (24-26; 25-18;18-25; 25-23; 15-13)

Kezdő: Hegedűs, Kiss, Horváth, Bögöly, Balogh, Nagy,

libero: Keen

csere: Bederna, Portik, Pavlényi

 

A csapat derekasan küzdött. Két elvesztett szett után felzárkóztunk, fegyelmezett játékkal kiegyenlítettünk és az ötödik szettben nyertünk.  Kiemelkedő teljesítményt nyújtott: Bögöly Gábor elsősorban nyitásban és támadásban, Kiss Marcell támadásban és blokkban, Portik Ádám jól kiszolgálta társait.

Játékidő: 92 perc

edző: Varga Péter

 

2. Mérkőzés:

Fino- Szombathely

3:2 (25-27; 20-25; 25-23; 25-23; 15-12)

Kezdő: Horvát, Portik, Balogh, Kiss, Bederna, Pavlényi

Libero: Keen

csere: Bögöly, Hegedűs, Nagy

 

Két elvesztett szett után, más csapatrendszerrel felállva, sikerült megnyernünk a mérkőzést. Horváth Norbert kiemelkedő játékával, elsősorban támadásban, Pavlényi Máté jó nyitásaival és fegyelmezett végjátékkal, kiélezett helyzetben nekünk kedvezett a szerencse. Egy rutinos, nagyon lelkes csapatot sikerült ezzel legyőznünk.

játékidő: 100 perc

edző: Varga Péter

 

3. Mérkőzés:

Győr- Fino

3:1 (25-20; 25-15; 19-25; 25-20)

Kezdő: Portik, Balogh , Kiss , Nagy , Bögöly,  Horváth

libero: Keen

csere: Pavlényi, Bederna,  Hegedűs

 

Sajnos a szombaton lejátszott 10 szett rányomta bélyegét a vasárnapi játékra. Fiatal játékosok révén, ingadozó volt a játékunk. Csodálatos megoldásokat követően, gyermeteg hibákat követtünk el, főleg a szettek végén. Ez a helyzet megbosszulta magát. Második szett végén Kiss Marcell megsérült, ettől függetlenül a harmadik szettben kiemelkedő volt a játékosok teljesítménye. Horváth Norbert a hátára vette  csapatot, kiemelkedően sáncolt, nagyon jól támadott, Hegedűs Balázs pontosan kiszolgálta társait. Keen jól védekezett, de sajnos a negyedik szettben elfáradtunk, és ezzel elvesztettük a tornagyőztessel szembeni mérkőzést.

játékidő: 81 perc

edző: Varga Péter

 

Az eredmény:

I. Győr

II. Fino

III. Kunhegyes

IV. Szombathely

 

Összegzés: Maximálisan elégedett vagyok a csapat hétvégi szereplésével. Nagyon jó és rutinos csapatokat sikerült legyőznünk. Sikerült szinte vesztett helyzetből is megfordítani az eredményeket. Két nap alatt 14 szettet játszottunk. A játékosok különböző posztokon is megállták a helyüket, gyakran kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. A junior csapatunkból 4 játékos hiányzott, de a az alsóbb korosztályból felhozott játékosok bíztató teljesítményt nyújtottak, jól beilleszkedtek, a pályán és azon kívül is megállták a helyüket.

2012.11.27.