Leány U19: vereséggel kezdtünk Szentendrén

Szentendrén kezdte meg bajnoki szereplését az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia leány U19-es együttese. Duduka Ingrid tanítványainak nem sikerült jól a rajt, ugyanis három szettben vereséget szenvedtek a BVSC és a Tatabánya gárdájától.

BESZÁMOLÓ

A lányoknak idén is két korosztályban kell helyt állniuk, ami e egyrészt hasznos is és sokat tudnak, majd tanulni és fejlődni, másrészt viszont hosszú és fárasztó is lesz a számukra.
Elsődleges célunk, hogy elérjék azt a szintet, ami a felnőtt csapatban való részvételhez kell és ott helyt tudjanak állni. Emellett a korosztályos versenyeken is szeretnénk jól szerepelni.
Ifi fordulóval kezdtük a szezont, Szentendrén. Sajnos nem teljes kerettel vettünk részt, de így is próbáltuk kihozni belőlünk a legjobbat. Ez hellyel közzel sikerült is. Tanulságos nap volt, az idei mezőny tavalyhoz képest szerintem erősödött. Körvonalazódott, hogy miben vagyunk elmaradva a többi csapattal szemben, ezen fogunk legfőképp dolgozni és reméljük a kitartás és a sok munka meghozza a gyümölcsét.

2018.09.22. Szentendre
BVSC Zugló 1. – RÖAK 3:0; (14, 24, 20)
RÖAK – TRSE „A” 0:3 (-17, -18, -17)

Csapattagok:
Wágner Viktória,
Varga Edina,
Pavlovics Zsófia,
Szőllősi Kíra,
Bradánovics Réka,
Sipos Lili,
Bitó Liliána,
Deák Sára,
Balogh Boglárka,
Kalocsai Kincső,
Rucz Réka

Duduka Ingrid edző

2018.09.25.