Leány U17. I. osztály – tanulságos torna a fővárosban

Budapesten kezdte meg középdöntős szereplését a Kaposvári Röplabda Akadémia korosztályos együttese a leány U17-es bajnokság I. osztályában. 

A csapat először a jó erőkből álló Nyíregyházával mérkőzött meg, és hiába lendült játékba a második játszmára, nem tudta elkerülni a vereséget. A kecskemétiek ellen a jó kezdést nem követte eredményes folytatás, így az alföldiek 2:1 arányban nyertek. A záró körben a rendező MAFC-Tesla volt az ellenfél, a kispadon azzal a Lutter Eszterrel, aki egyébként a RÖAK strandröplabda szakosztályának igazolt, hatszoros magyar bajnok játékosa. A kaposváriak mindent megtettek, hogy meglepjék riválisukat, de végül – az izgalmas első szett után – ismét fejet kellett hajtaniuk. A második tornát januárban, Kecskeméten rendezik.

Az eredmények
Kaposvári Röplabda Akadémia – Nyíregyháza 0:3 (-15, -22, -21)
Kaposvári Röplabda Akadémia – Kecskeméti Sportiskola “A” 1:2 (24, -15, -20)
Kaposvári Röplabda Akadémia – MAFC-Tesla 0:3 (-25, -22, -19)

A kaposvári csapat tagjai: Vértes Hanna, Warmbir Kristina, Balogh Dominika, Pavlovics Tímea, Barsi Anna, Pácsonyi Petra, Vajda Virág, Stettner Zsófia, Honfi Katain, Zana Fanni, László Tamara, Vida Bonita. Edző: Fésüs Erzsébet, másodedző Lutter Liza.

2019.11.17.