Leány U15: újabb két győzelem a csapat neve mellett

A leány I. osztályú OGYB idei utolsó fordulójában, ismét a fővárosban lépett pályára a Kaposvári Röplabda Akadémia együttese. Fésüs Erzsébet tanítványai újabb két győzelmet könyvelhettek el, így öt forduló után, 9/6-os mutatóval a 20 csapatos pontvadászat kilencedik helyén állnak. Január 12-én, Gödöllőn, február 2-án pedig Budapesten rendeznek újabb tornát. 

BESZÁMOLÓ

Az Országos Gyermek Bajnokság idei utolsó fordulóján, a BRSE Fehér, a VSD, és az MTK csapatával mérkőztünk meg. Az eredmények:
RÖAK Kaposvár A-BRSE Fehér 1-2 (23-25,25-15,14-25)
VSD- RŐAK Kaposvár A 0-3 (19-25,16-25,20-25)
MTK-RÖAK Kaposvár A 0-3 (21-25,23-25,21-25)

Az első mérkőzésen rengeteg hibával játszottunk, ami mit sem von le a nagyon fiatal ellenfelünk érdemeiből. Kihasználták a lehetőséget, mi pedig nem tudtunk megfelelő csapatjátékot játszani, ami aztán a döntő szett elvesztéséhez vezetett.
A második mérkőzésen volt lehetőségünk több formában gyakorolni, és minden játékos lehetőséget kaphatott a játékra. Mindenki hozzátette a jó teljesítményt, és így sikerült nagy arányban nyerni ezt a meccset.
A hazai csapat ellen, már visszataláltunk a megszokott játékunkhoz, és kitűnően játszva, kisebb hullámvölgyekkel, de nyertük ezt a fontos mérkőzést.
Hasznos hétvége volt, és maradt egy kis hiányérzet az elvesztett első mérkőzés miatt ,de fontos hogy az utolsó meccsre sikerült azt a teljesítményt nyújtani ami elvárható a csapattól, sőt sok tekintetben fejlődést mutatott a játékunk.

Csapatnévsor: Kalmár Lili, Imreh Dorka, Vörös Vivien, Szita Luca, Takács Boglárka,Tóth Sára, Őszi Nóra, Honfi Katalin, Gombos Mirella, László Tamara, Őszi Janka, Röhrig Laura, Fenyvesi Zorka.

Fésüs Erzsébet edző

2019.12.22.