Leány U15 B: három győzelem a nyitányon!

A vírushelyzet következményeként viszonylag kevés időnk volt a felkészülésre, azonban az pozitív volt, hogy teljes létszámban tudtunk készülni az első fordulóra. Az OGYB 1. fordulójára Ajkán került sor, egy 4 csapatos torna keretében. Az első mérkőzésünket a BVSC-Zugló csapatával vívtuk, itt még a bizonytalanság uralkodott felettünk, de szerencsére sikerült 2:1 arányban győznünk.

Pihenő nélkül játszottuk a 2. mérkőzésünket a Veszprém csapatával, akik sokkal felkészültebbnek, összeszedettebnek tűntek, azonban a lelkesedés, a nagyszerű szurkolás és akarat átlendített minket a holtponton, és nagyon szoros szettek következtében győzni tudtunk ismét. Az utolsó összecsapásunkat a hazai csapattal játszottuk. Ezen a mérkőzésen is felülkerekedtünk,3:0 arányban nyertünk, továbbá olyanok is lehetőséget kaptak, akik az előző mérkőzéseken kevesebbet léptek pályára.

Nagyon büszke vagyok a lányokra amiatt, hogy megfogadták minden tanácsomat és csapatként tudtak működni, ez pedig meghozta az eredményét.

 

Az eredmények:
RÖAK-BVSC Zugló 2:1
RÖAK-Veszprém 2:1
Röpisuli Ajka-RÖAK 0:3

 

Csapat tagjai:
Cséplő Fanni
Csizmazia Nóra
Hollósi Kiara
Husztik Zsófia
Inkei Fanni
Kovács Krisztina Jázmin
Papp Vivien
Pipoly Réka
Rohrer Zorka
Somogyi Petra
Várföldi Dorina
Waltner-Pécsi Panna
Zana Flóra

 

Hanusz Réka edző

2020.09.22.