Leány U13, II. osztály: két csapattal Szombathelyen

Öt csapat részvételével kezdődtek meg a küzdelmek Szombathelyen az OMB 1. fordulójában, körmérkőzéses rendszerben.  A csapatunk tagjai közül volt, aki az első röplabda mérkőzését játszotta, így nagy izgalommal vágtak neki a várva várt játéknak.

Sok volt a nyitásrontás és látszott a terem hiány, amiben az utolsó hónapban küzdöttünk, de nagyon lelkesen játszott a csapat és buzdították egymást, ezáltal jó hangulatot teremtve. A korcsoporton belül a legfiatalabbak közé tartozunk és az idén a célunk a tapasztalatszerzés. A szombati versenyen a szett szerzés sikerült és bízunk benne, hogy a további versenyen mérkőzést is fogunk nyerni. A csapat játékával elégedett voltam.

Mérkőzéseink:
-Szombathelyi SI „B” – Röak Kaposvár „C” 3:0
-Röak Kaposvár „B”- Röak Kaposvár „C” 2:1
-Sümeg-Dabronc „A” -Röak Kaposvár „C” 3:0
-Nyugat Balaton RSE-Röak Kaposvár „C” 3:0

Végeredmény:
1. Sümeg-Dabronc „A”
2. Szombathelyi SI „B”
3. Nyugat Balaton RSE
4. RÖAK Kaposvár „B”
5. RÖAK Kaposvár „C”

A csapat tagjai: Gombos Júlia, Hosszú Boglárka, Könye Zsófia, Farkas Abigél Anna, Regényi Júlia, Tódor Nikolett Éva, Pabst Kamilla, Varga Luca Anna

Különdíjat kapott: Könye Zsófia

Edző: Kertész Gabriella

 

 

 

A RÖAK B csapata a negyedik helyet szerezte meg a tornán.

Csapattagok:
Závodny Dorka (különdíjas)
Caprioli Lucrezia
Németh Virág
Seszták Sára Dorottya
Doma Kíra
Rahal Lilian
Dub Karina
Visontai Eszter

Elvárások nélkül indultunk el itthonról. A cél az volt, hogy jól érezzék magukat a lányok. Végre teremben, hálónál röplabdázhattak. Voltak nagyon szép labdamenetek, örültünk a győztes szetteknek, meccsnek. Hátrányban voltunk a többi csapattal szemben, ők tudnak teremben készülni a versenyekre. Összességében reális eredmény született, és örülünk, hogy a lányok játszottak és jól érezték magukat.

Duduka Ingrid edző

 

2020.11.10.