Leány U13, I. osztály – hatodik helyen a kaposváriak

A hatodik helyet szerezte meg a RÖAK Kaposvár együttese a leány U13-as I. osztályú bajnokság negyedik fordulójában, a fővárosban. 

Beszámoló

OMB 4. forduló U13 I. osztály, Budapest

Hat csapat részvételével kezdődtek meg a küzdelmek Budapesten, a Vasas Sportcentrumban az OMB 4. fordulójában. Két csoportban, a körmérkőzések után, alsóházi keresztjáték következett, majd a 4 között ismét keresztjáték és a helyosztók döntötték el a végső sorrendet. A csoportmeccsek során nagyon szoros mérkőzést játszott csapatunk a Dunakanyar együttese ellen, sikerült 2:1 arányban győznünk. Az MTK csapata kiemelkedett a csapatok közül és sima 3:0-s vereséget szenvedtünk ellenük. Így csoport másodikként játszottunk keresztjátékot, ami sima győzelemnek indult, de végül 2:1-es vereséget hozott a házigazda Vasas ellen, így nem jutott csapatunk a legjobb 4 közé.
Az 5-6. helyért újból összekerültünk a Dunakanyar csapatával, ahol mi fejben elfáradtunk, így most ők kerültek ki győztesen. A csapat játékával elégedett voltam, bár sok nyitást rontottunk és még a végjátékokban mindig nem tudunk mérkőzéseket nyerni. A következő fordulóban végre hazai környezetben játszhat csapatunk, és nagyon szeretnénk bizonyítani, hogy ennél a helyezésnél és eredménynél sokkal többet tudnak lányaink.

Csoportmérkőzések:
Dunakanyar SE – Röak Kaposvár „A”: 1:2
MTK – Röak Kaposvár „A”: 3:0

Keresztjáték:
Röak Kaposvár „A”- Vasas SC kék: 1:2

5-6. helyért:
Dunakanyar SE – Röak Kaposvár „A”: 2:0

Végeredmény:
1. MTK
2.Nyíregyháza „B”
3.Vasas SC kék
4. DELTA (Érd)
5. Dunakanyar SE
6. Röak Kaposvár „A”
Jók: Ferencz Emese, Vida Eszter, Baranyai Eszter
Különdíjat kapott: Baranyai Eszter

Edző: Kertész Gabriella

2020.01.21.