Leány U13. I. osztály-értékes bronzérem Érdről

Izgalmas küzdelem végén szerezte meg a harmadik helyet a leány OMB második fordulójában a Kaposvári Röplabda Akadémia együttese Érden. Teljesítménye elismeréseként Vida Eszter kapott különdíjat. 

Beszámoló, leány OMB I. osztály, 2. forduló

Öt csapat részvételével kezdődtek meg a küzdelmek Érden az OMB 2. fordulójában, körmérkőzéses rendszerben. A BVSC-Zugló és a Békéscsaba könnyebb mérkőzésnek bizonyult, és sikerült legyőznünk őket, játéklehetőséget biztosítva minden játékosnak. A Budaörs és a házigazda Érd csapata hasonló játékerőt képviselt, mint mi, és nagyon szoros és színvonalas mérkőzést játszottunk velük. A Budaörs ellen hullámzó volt a játékunk, és a koncentráció elfogyott a végére, így 2:1 arányban vereséget szenvedtünk. A nap utolsó mérkőzésén a 2. hely megszerzése volt a cél, ami nagyon szoros mérkőzést hozott és a döntő szettben fej-fej mellett haladva mentek a pontok, végül 25-23-ra elvesztettük a mérkőzést.
A másik pályán közben a nyeretlen Békéscsaba legyőzte a veretlen Budaörsöt, így aki a mi mérkőzésünk győzött, az lett az első és a körbeverés miatt, sajnos csapatunk a 3. helyet szerezte meg. A csapat játékával elégedett voltam. A nap végére volt, akin a fáradság, volt, akin a koncentráció hiánya látszott. Az előző fordulóhoz képest sokkal jobb játékot mutattak a lányok. Nyitásban és támadásban sokat fejlődtünk, és megérdemeltem hoztuk haza a bronzérmet. A következő fordulóban a célunk, hogy még előrébb végezzünk.

Mérkőzéseink:
-BVSC-Zugló- Röak Kaposvár „A”: 1:2
-Röak Kaposvár „A”- BDSE „A” : 1:2
-Linamar-BRSE fehér-Röak Kaposvár „A”: 0:3
-Röak Kaposvár „A”-Delta RSE: 1:2

Végeredmény:
1. Delta RSE (Érd)
2. BDSE „A” (Budaörs)
3. Röak Kaposvár „A”
4. BVSC-Zugló
5. Linamar BRSE fehér (Békéscsaba)

A csapat tagjai: Agócs Luca, Baranyai Eszter, Bencs Kitti, Borovszky Dorottya, Cohill Glória, Cséplő Fanni, Csizmazia Nóra, Ferencz Emese, Győr Rebeka, Papp Vivien, Szép Stella, Vida Eszter

Jók: Agócs Luca, Borovszky Dorottya, Ferencz Emese, Vida Eszter
Különdíjat kapott: Vida Eszter

edző: Kertész Gabriella

2019.11.17.