Leány U13: harmadik hely Ajkáról

Izgalmas küzdelem végén a harmadik helyet szerezte meg a Kaposvári Röplabda Akadémia korosztályos együttese a leány U13 másodosztályának idei második tornáján, Ajkán. 

BESZÁMOLÓ

Leány OMB, II. osztály, 2. forduló, Ajka

Második OMB-fordulónkon a 3. helyen sikerült végeznünk ismét, egy nagyon izgalmas, színvonalas rendezésű tornán. Öt csapat vett részt a küzdelmekben, körmérkőzéses rendszerben, mindenki mindenkivel játszott. A lányok ismét megmutatták a nap folyamán, hogy mennyire tudnak küzdeni egymásért.
Első meccsünket Balatonföldvárral kezdtük a múltkori tornához híven ismét jó hangulatú játékkal kezdtük el a meccset. Aránylag sima győzelmet sikerült aratnunk,3:0-ra nyertünk. Mindenki nagyon jól és bátran nyitott, annak ellenére, hogy sok lány most nyitott téthelyzetben először felsővel. Második meccsünket Sümeg-Dabronc ellen játszottuk 2:1-re kikaptunk, de a második sor nagyon szépen hátrányból tudott fordítani. Harmadik mérkőzésünket a Pécs ellen játszottuk 2:1-re nyertünk, és ezután jött a nap legnehezebb meccse a hazai csapat, az Ajka ellen. 3:0-ra kikaptunk, de ami megint tetszett a lányoknál ,hogy nem adták fel az utolsó pontig küzdöttek, de erezhetően elfáradtak a nap végére. Nagyon színvonalas torna volt, jó meccseket tudtunk játszani, és a lányok szurkolása és lelkesedése még a múltkori tornához képest is felül emelkedett. Aminek még külön nagyon örülök, hogy amiket az edzéseken gyakorlunk, bátran megmerik a meccsen is csinálni, és eddig minden tornán érezhető volt a fejlődés.
Játékosok; első sor Pipoly Réka (csk.), Borhi Luca, Rohrer Zorka (különdíjas), Kovács Krisztina Jázmin
Második sor: Bán Sára, Sághy Tímea, Mitnyek Dorka, Proszonyák Virág, Vincze Zora

 

Szombathelyi Kitti edző

2019.11.22.