Leány OSB: tovább menetelnek a RÖAK fiataljai

Az alapszakasz első két fordulójának sikerei után a harmadik kört is veretlenül zárta az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia korosztályos együttese a leány Országos Serdülő Bajnokságon. Jezeri Tibor tanítványai Szentendrén léptek pályára, és előbb 3-0-ra nyertek a Veszprém, majd nagy csatában 3:2 arányban a házigazda ellen.

Beszámoló
az OSB III. fordulójáról

A Szentendrén 2017. 11. 25-én megrendezett tornán a következők vettek részt:
Pavlovics Zsófia
Varga Edina
Sipos Lili
Kalocsai Kincső
Parag Hanna
Bradánovics Réka
Lapat Lili
Balogh Boglárka
Márkus Nikoletta
Szerencsés Mimi
Tóth Jázmin
Kelemen Kirilla
Deák Sára
edző: Jezeri Tibor

A Szentendrén megrendezett harmadik fordulón a házigazda Dunakanyar SE és a Veszprémi SC csapataival játszottunk. Az első mérkőzésünket Veszprém ellen játszottuk, és könnyű mérkőzésen nyertünk. RÖAK:Veszprém 3:0 (13,11,26).Ezen a meccsen mindenki játéklehetőséghez jutott.

A második meccsünkön a házigazdákkal játszottunk, akik szintén könnyen verték a Veszprém csapatát. Hatalmas csatában, nagyon jó hozzáállással, kiváló mezőnymunkával arattunk győzelmet egy olyan csapat ellen, amelyik fizikálisan, magasságban és ütőerőben is erősebb, mint mi. RÖAK: Dunakanyar SE 3:2 (23,20,-15,-23,13)

Ez a mérkőzés megmutatta a gyerekek számára, hogy az elvégzett munkának van értelme, és egy ilyen siker összekovácsolja a csapatot.

Kaposvár, 2017.12.02. Jezeri Tibor edző

2017.12.03.