Leány OSB: második helyen a csoportban

Egy győzelemmel és egy vereséggel zárta a Kaposvári Röplabda Akadémia korosztályos együttese a leány Országos Serdülő Bajnokság negyedik fordulóját, a Kodály iskolában.  

Beszámoló
az OSB IV. fordulójáról

A Kaposváron 2018.01.13-én megrendezett tornán a következők vettek részt:
Pavlovics Zsófia
Varga Edina
Sipos Lili
Kalocsai Kincső
Parag Hanna
Bradánovics Réka
Lapat Lili
Balogh Boglárka
Márkus Nikoletta
Szerencsés Mimi
Tóth Jázmin
Deák Sára
edző: Jezeri Tibor

A Kaposváron megrendezett negyedik fordulóban ismét a Veszprémi SC és a Dunakanyar csapataival játszottunk. Az első mérkőzésünket megint a Veszprém ellen játszottuk és könnyedén nyertünk. RÖAK:Veszprém 3:0 (12,17,17). Ezen a meccsen mindenki játéklehetőséghez jutott. Sajnos az elsőszámú liberónkat nélkülözni kellett, mert begyulladt a szeme, így kényszerűségből Sipos Lili játszott ezen a poszton. A második mérkőzést mégis vállalta Lapat Lili, az első számú liberó, de sajnos a mérkőzés előtti héten jelentette be, hogy egyéb elfoglaltságok (tanulás, autóvezetői tanfolyam) és az állandó derékfájdalmai miatt nem folytatja a sportot.
A második meccsünkön a Dunakanyar ellen játszottunk, akiket az előző fordulóban nagy csatában legyőztünk. Sajnos most nem játszottunk olyan jól, az ellenfél pedig nagyon jól nyitott. Ugyan a harmadik játszmát megnyertük, a negyedikben végig futottunk az eredmény után, de nem sikerült az ötödik játszmát kiharcolnunk. RÖAK: Dunakanyar 1:3 (-5, -14, 21, -23).
Végül a csoport második helyén végeztünk, ami a következő sorsolásnál nehezebb csoportot eredményezett.

Kaposvár, 2018. február 4..

Jezeri Tibor
edző

2018.02.05.