Leány OSB. lemaradás az ütőerőben

A fővárosban kezdte meg szereplését az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia leány serdülőcsapata. Jezeri Tibor tanítványai egy mérkőzést nyertek (magabiztosan a Közgáz ellen), kettőt pedig elvesztettek. A lányok a Vasas ellen győzelmi esélyt szalasztottak el. 

A Budapesten 2016.10.01-én megrendezett tornán a következők vettek részt:
Lapat Lili
Török Fanni
Sándor Nóra
Budai Eliza
Wágner Viktória
Zsom Anna
Pavlovics Zsófia
Rucz Réka
Béres Barbara
Ujlaki Hanna
Hock Flóra
Varga Edina
edző: Jezeri Tibor

Budapesten a Közgáz otthonában rendezték az OSB első fordulóját. A helyiek mellett a Vasas, a Balatonfüred és mi vettünk részt a tornán. Az első mérkőzésünkön a Balatonfüred ellen játszottunk, és hiába vezettünk az első szettben 24:22-re, végül vesztettünk. A következő két játszmában a jóval nagyobb ütőerővel rendelkező ellenfél simán nyert. Balatonfüred: RÖAK 3:0 (24; 16; 12).
A következő meccset a helyiek ellen játszottuk, sajnos, nem sok érdemlegeset lehet mondani a meccsről, RÖAK: Közgáz 3:0 (6; 10; 3).
A következő meccsen a Vasas ellen játszottunk, és győzelmi esélyt szalasztottunk el. Az első szettet nyertük, a Vasas egyenlített. A harmadik szettben 23:16-ra vezettünk, de nem sikerült megnyerni a szettet. A negyedikben is vezettünk, de a végén az ellenfél örülhetett. Vasas:RÖAK 3:1(-20; 22; 23; 20).
A vesztes mérkőzéseinken is látszott, hogy játékban fel tudjuk venni a versenyt az ellenfelekkel, viszont ütőerőben le vagyunk maradva. Ez a hiány okozta elsősorban a vereségeket.

Jezeri Tibor edző

2016.10.05.