Leány OSB II. osztály – mérkőzések a rutinszerzés jegyében

A Kispest és a Szombathely ellen játszotta az új évad első mérkőzéseit a Kaposvári Röplabda Akadémia serdülő B csapata a másodosztályban.

Beszámoló

az OSB II. osztályának I. és II. fordulójáról

A serdülő B csapattal az első fordulóban Budapesten szerepeltünk, ahol a házigazda Kispest SE A és a Szombathelyi ESE csapataival játszottunk. Az első mérkőzésen a sokkal jobb erőkből álló hazaiaktól szenvedtünk vereséget.
Kispest SE A- RÖAK serd. B 3:0 (9;19;3)
A következő meccsen a Szombathely ellen játszottunk. Ez a csapat is technikailag sokkal előttünk jár, még ha akkora ütőerővel nem is rendelkeznek.

SZOESE- RÖAK serd. B 3:0 (10;22;14)
Ami mindkét mérkőzésen látszik, hogy nyitásban és különösen nyitásfogadásban vagyunk lemaradva az ellenfelektől. Minkét mérkőzésen mindenki pályára lépett.

A csapat tagjai: Part Kinga Viktória, Kecskés Anna, Szabó Regina, Árvai Fanni Ida, Sersinger Bíborka, Adamczyk Alexandra, Nagyhegyesi Laura, Varga Katalin, Sebők Evelin, Itvás Bianka, Nyári Eperke Hanna, Paizs Luca.

A serdülő B csapattal a második fordulóban Szombathelyen szerepeltünk, ahol a házigazda Szombathelyi ESE és a Kispest SE A csapataival játszottunk ismét. Az első forduló eredményeit ismerve, sok reménnyel nem kecsegtetett ez a túra. Ráadásul ketten le is betegedtek a forduló előtt. Sajnos a mérkőzések alatt nem borult a papírforma, de érzésem szerint játékban előre léptünk, de a nyitásfogadásunk még mindig elég gyenge.
SZOESE- RÖAK serd. B 3:0 (5;17;17)

Kispest SE A- RÖAK serd. B 3:0 (11;18;12)

A csapat tagjai: Part Kinga Viktória, Szabó Regina, Árvai Fanni Ida, Sersinger Bíborka, Adamczyk Alexandra, Nagyhegyesi Laura, Varga Katalin, Sebők Evelin, Itvás Bianka, Paizs Luca.

Jezeri Tibor edző

2019.11.19.