Leány OSB: hibátlan a Jezeri-csapat

Csakúgy, mint a hazai rendezésű első fordulóban, a budaörsi második tornán is háromból három mérkőzést nyert az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia leány serdülőcsapata. 

Beszámoló
a leány OSB II. fordulójáról

 

A Budaörsön 2017.10.29-én megrendezett tornán a következők vettek részt:

Pavlovics Zsófia
Varga Edina
Sipos Lili
Bitó Liliána
Kalocsai Kincső
Parag Hanna
Bradánovics Réka
Lapat Lili
Balogh Boglárka
Márkus Nikoletta
Szerencsés Mimi
Tóth Jázmin
edző: Jezeri Tibor

A Budaörsön megrendezett második fordulón a Székesfehérvári MÁV Előre, a Budaörsi DSK és az Emericus SE csapataival játszottunk ismét. Az első mérkőzésünket megint a fehérváriak ellen vívtuk, és könnyű mérkőzésen nyertünk. RÖAK:MÁV Előre 3:0 (17, 7, 15). A második meccsünk szintén könnyedre sikeredett az Emericus ellen. RÖAK: Emericus SE 3:0 (9, 15,12) Ezen a két mérkőzésen mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni.
A harmadik meccsünk volt ismét legnehezebb a Budaörs ellen. Nem játszottunk olyan jól, mint Kaposváron. többet hibáztunk, de végig jól küzdöttünk. RÖAK:Budaörsi DSE 3:1 (17, -22, 11, 21).
Ezen a fordulón már nem játszott a csapatunkban Török Fanni, akit csípő problémái miatt végleg eltiltottak a sporttól. Nagy veszteség ez nekünk, hiszen nem csak egy tehetséges, magas kislányt vesztettünk így el, hanem egy olyan sportolót, aki igazi csapatemberként tudott küzdeni a többiekért és a sikerekért, és akit mindenki szeretett és tisztelt a csapatban.

Jezeri Tibor edző

2017.11.20.