Leány OSB: hazai pályán, háromból három

Teljes sikerrel zárta a korosztályos országos bajnokság első játéknapját az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia leány serdülő csapata. Jezeri Tibor tanítványai hazai pályán mindhárom ellenfelüket 3:0 arányban győzték le. 

Beszámoló az OSB I. fordulójáról

A hazai pályán 2017.09.30-án megrendezett tornán a következők vettek részt:

Török Fanni
Pavlovics Zsófia
Varga Edina
Sipos Lili
Bitó Liliána
Kalocsai Kincső
Parag Hanna
Bradánovics Réka
Deák Sára
Lapat Lili
Balogh Boglárka
Márkus Nikoletta
edző: Jezeri Tibor

A Kaposváron megrendezett fordulóra a Székesfehérvári MÁV Előre, a Budaörsi DSK és az Emericus SE csapatait sorsolták be mellénk. Az első mérkőzésünket a fehérváriak ellen játszottuk, akik a tavalyi OSB-győztes csapat tartalékai. Szerencsére könnyű mérkőzés volt, hiszen az idei szezonban ez volt az első meccsünk. RÖAK:MÁV Előre 3:0 (10,17,6). A második meccsünk szintén könnyedre sikeredett az Emericus ellen. RÖAK: Emericus SE 3:0 (14, 9, 9) Ezen a két mérkőzésen mindenkinek tudta játéklehetőséget adni.
A harmadik meccsünk ígérkezett a legnehezebbnek a Budaörs ellen. Szerencsére végig fegyelmezett és biztató játékkal, komolyabb hullámvölgy nélkül sikerült nyernünk. RÖAK:Budaörsi DSE 3:0 (20,17,18). A három mérkőzés amellett, hogy OSB forduló volt, jól szolgálta a felkészülésünket a további feladatokra.

Kaposvár, 2017.10.09.
Jezeri Tibor
edző

2017.10.10.