Leány Országos Mini Kupa: kiemelt 14. hely a fővárosban

 

Leány Országos Mini Kupa: kiemelt 14. hely a fővárosban

Leány kiemelt Mini Kupa a csoport BRSE, Eger, MTK, Kaposvár.

Csoport mérkőzések:
BRSE – Kaposvár 2:0 
Nagyon szoros mérkőzés volt, mind a két szettben  lányaink 20 pont fölött szereztek pontot, de a BRSE jobbnak bizonyult. 

Eger – Kaposvár 2:1 
Az első szettet az Eger csapata nyerte, majd a második szettet sikerült hozni a második sornak. A harmadik szettben 7:1-es és 19:11-es Kaposvári vezetést követően az egri lányok be tudták hozni a tetemes hátrányt, és 2:1-re győztek.

MTK – Kaposvár  1:2
Az első szettet szintén az MTK nyerte, a második sor megverte az ellenfelét, és a harmadik szettben is győzedelmeskedni tudtunk.

Rájátszás:
Kecskemét – Kaposvár 2:1 
Az első szettben sikerült lányainknak nagyobb fölénnyel győzedelmeskedni, majd a második szettben sajnos ugyanilyen nagyarányú vereséget szenvedtek lányaink. A harmadik szett igazán izgalmas volt, de sajnos 26:24 arányban a Kecskeméti lányok győztek.

Kaposvár – Szombathely 2:0
A Szombathelyi gárda nem tudott nagy ellenállást mutatni a kaposvári lányokkal szemben, és így a mieink nagyon jó játékkal sima 3:0 arányban tudtak győzedelmeskedni.

Helyosztó:
KRA – Kaposvár 2:1
Szintén nagy csatában 2:1-ra kapott ki a kaposvári csapat. Az első szettben nagyon elégedett voltam a lányok teljesítésével, hoztuk a szettet. A második szettben nagy csatában 25:23-ra kapott ki a második sor, a harmadik szettre pedig elfáradtak a lányok, és 2:1-es vereséget szenvedtek és végül a 14. helyen zártak.

A csapat tagjai: Szigeti Eszter, Budai Eliza, Lapat Lili, Sándor Nóra, Bradánovics Réka, Pap Dóra, Bitó Liliána, Ballér Nóra, Mészáros Réka, Vértes Boglárka

Végeredmény:
1. Vasas
2. Békéscsaba
3. Szeged
 

Nem kiemelt

Csoportmérkőzések:
Vasas – Kaposvár 2:0
Sima 2:0-ás vereséget szenvedett csapatunk. A lányok nem voltak kellőképpen motiváltak, de a Vasas egyértelműen jobb csapat.

Kaposvár – Kertváros 2:0
Lányaink nagyon nagy fölénnyel, nagyon pozitív, meggyőző játékkal tudtak győzedelmeskedni a csoport második mérkőzésén. 

Rájátszás:
Kaposvár – Szeged 0:2
A Szeged nagyon jó erősségű csapat, így még ha lányaim extra teljesítményt is nyújtottak volna, akkor sem tudtuk volna megverni őket.

Szolnok – Kaposvár 0:2
A Szolnok sajnos feladni kényszerült a mérkőzést sérülés és betegség miatt.

Kaposvár – Ute 2:0
A lányok remek játékkal, küzdve, harcolva, akarat teljesen, motiváltan játszottak, és ez az eredményen is meglátszott. Jól nyitottunk, ennek köszönhetjük a győzelmet.

Helyosztó:
Székesfehérvár – Kaposvár 0:2
Nagyon szoros mérkőzésen két-három pont különbséggel, mind a két szettet sikerült hozni a lányoknak.

Szombathely – Kaposvár 2:1
Az első szett megnyerésével közelebb jutottunk a 10.-hely eléréséhez, de sajnos a második szettben 26:24-re kikapott csapatunk, a harmadik játékrészben 27:25-ös vereséget szenvedtünk, nagyon elfáradtak a lányok a két nap során, így a szombathelyi lányok jobban bírták a véghajrát.

Elégedett vagyok a csapat 11. helyével. Nagyon motiváltak, ügyesek voltak a lányok, és ami a legfontosabb ezen a csapaton láttam a legnagyobb fejlődést szeptemberhez képest.

Csapat tagjai: Vágner Nikolett, Kiss Hanna, Deák Sára, Pavlovics Zsófia, Kanyár Fanni, Török Fanni, Berecz Zsófia, Balogh Boglárka, Balogh Dorottya, Gróf Zsófia

Pintér Zsanett edző

2014.05.26.