Leány Országos Kismini Kupa: két csapattal a RÖAK

Leány Országos Kismini Kupa: két csapattal a RÖAK

Kaposvár A csapat:

Csoportmeccsek:
Kaposvár – Közgáz 2:0
Nagyon jól játszottak a lányaink, meg is lepődtem rajta, mert az első meccs mindig nagyon nyögvenyelősen megy. Motiváltak voltak, jól nyitottak, és mindig kijátszották a hármat.

Kaposvár – BRSE 1:2
Hatalmas csatában kaptak ki lányaink. Végig fej-fej mellett haladtak a lányok a pontok gyártásában, de végül sajnos a BRSE csapata győzedelmeskedett.

Rájátszás: 
Eger – Kaposvár 0:2
Mind a két szettben jól nyitottunk, jól támadtunk, így megérdemelten győzedelmeskedtünk.

Miskolc – Kaposvár 2:1
Az első szett megnyerése után, a második sor következett. 18:15-ös, 23:20-as vezetésnél sajnos a lányaim fejben nem voltak ott, és 25:23-ra kikapott a második sor. A harmadik szettre pedig megint elfáradtak a lányok fejben, és 26:24-es vereséget szenvedtek.

Szeged – Kaposvár 2:1 
Az első szett megnyerése után, ismét a második sorunk kapott ki 25:22 arányban. Következett a harmadik szett, ahol sajnos megmutatkozott a szegedi lányok kitűnő játéka, és így sajnos kikapott a Kaposvári csapat.

Helyosztó:
Szolnok – Kaposvár 1:2
A jó nyitásoknak köszönhetően sikerült győzedelmeskednünk.

Kaposvár – BRSE 2:0
Visszavágtunk a csoportmeccsen elszenvedett vereségért. A lányok küzdöttek, hajtottak, hogy ne veszítsék el még egyszer a meccset.

Csapat tagjai: Balogh Boglárka, Pavlovics Zsófia, Kozma Karina, Kalocsai Kincső, Subicz Izabell, Buckó Dorina, Sipos Lili, Pintér Erika, Márkus Nikolett

Kaposvár B csapat:

Csoportmeccsek:
Szeged – Kaposvár 2:0
A Szeged mint már említettem sokkal jobb játékosokból áll, így esélye se volt a B csapatnak.

UtE – Kaposvár 2:0
Végig fej fej mellett haladtak a csapatok, de sajnos a kritikus helyzetekben mindig az UTE játékosai szereztek pontot.

Rájátszás:
Budaörs – Kaposvár 2:1
Az első szettet a Kaposvári lányok nyerték, a második szett nagy izgalmakat hozott, és 25:23-ra kikapott csapatunk. A harmadik szettben pedig 26:24-re kapott ki csapatunk.

Tatabánya – Kaposvár 2:0
A Tatabánya csapata egy másik kategóriában tartozó csapat, a játékosai tudnak ütni, sáncolni, így nem volt kérdés, hogy melyik csapat fog nyerni, de azért hajtottak küzdöttek a lányok.   

Helyosztó:
Kispest – Kaposvár 0:2
Kertváros – Kaposvár 0:2
Mind két meccsen sima 2:0-ás győzelmet arattunk. Nagyon jól, jó szervával sikerült nyernünk.

Csapat tagjai: kelemen Kirilla, Bradánovics Réka, Zsom Virág, Jakabfi Laura Lakatos Tünde, Németh Bonita, Hornea Emília, Takács Jázmin, Szilvási Dóri

Pintér Zsanett edző

2014.05.26.