Leány OMB RÖAK Sárga – kaposvári beszámoló

2019. 01. 27-én az 4. OMB fordulón vett részt a RÖAK „Sárga” csapata Kaposváron a RÖAK UMSE rendezésében.  A versenyen 7 csapat mérkőzött két csoportban, ahol körmérkőzéses rendszerben folytak a küzdelmek, majd keresztjáték után a helyosztók következtek.

Csoportmeccsek:
Vasas Kék – Röak „Sárga” 3:0
A Vasas csapatával idén már harmadszor találkoztunk. A Vasas játékosai már több éve együtt edzenek, ami meg is látszik a játékukon, szinte minden támadásukat ütéssel fejezték be. Nagyon sok nyitást rontottunk, ami ezen a szinten, ilyen ellenfél ellen nem fér bele. De biztató volt számomra, hogy volt egy-két igen biztató labdamenet.
Röak „Sárga” – Lőrinc 2000 3:0
Nagyon örültem, hogy a 2:0 arányú vezetés után azoknak is játéklehetőséget tudtam biztosítani, akik korábban kevesebb játéklehetőséget kaptak. Jól nyitottunk és okos megoldásokkal rukkoltunk elő.

Keresztjáték:
Sümeg- Dabronc – Röak „Sárga” 2:1
Az első szettben nagyon jól játszottunk, de sajnos a végjátékban buta hibák miatt 25:23-as szett vereséget szenvedtünk. A második szettben viszont jól nyitottunk és nagyon pontosan játszottunk, így 25:13 arányú győzelmet arattunk. Következett a mindent eldöntő harmadik szett. Sajnos itt már nem koncentráltunk eléggé, nem sikerült a támadásainkat befejeznünk, így 2:1 arányú vereséget szenvedtünk.

A 3. helyért:
UTE – Röak „Sárga” 2:0
Az előző meccsen a hosszú labdameneteknek köszönhetően nagyon elfáradtak a kislányok, sajnos ez meglátszott a játékunkon. Sokat hibáztak, így az előkelő 4. helyet szereztük meg.

Csapat tagjai:
Zana Flóra, Inkei Fanni, Kalmár Lili, Cséplő Fanni, Agócs Luca, Vida Eszter, Baranyai Eszter, Röhrig Laura, Lőrincz Gabriella
Különdíjas: Zana Flóra

Pintér Zsanett edző

2019.01.30.