Leány OMB: ötödik hely Kalocsáról

Két győzelmet aratva, az ötödik helyet szerezte meg a RÖAK Kaposvár Piros együttese a leány OMB II. osztályának második fordulójában, Kalocsán.

Jelenlegi tudásunkhoz és a mezőnyhöz képest ez nekünk nagyon előkelő helynek számít.
Mindenkire nagyon büszke vagyok, a lányok nagyokat küzdöttek egész nap és egyre jobban tudnak egy csapatként együtt küzdeni egymásért.
Első meccsünk PTE-PEAC “A” csapatával játszottuk, és 2:1 nyertünk.Első sorunk jó nyitásokkal megnyerte a szettet, második sorunk még nem bírta kellőképpen fellelkesítenie magát, ami a szett kárára is ment. Kapkodtak,csendben és lelkesedés nélkül álltak a pályán. A harmadik szettet újra az első sorunk megnyerte a lelkes játékával és sok jó nyitásaikkal.

Második meccsünket a Felsővárosi FRA 2 csapatával játszottuk.2:0-ra kikaptunk. A Fehérvár játéktudásban jelenleg még előrébb tart nálunk. A lányok kicsit meg is illetődtek és félve, bátortalanul játszottak.
Harmadik meccsünket a DSE 1 csapatával játszottuk, és 2:0-ra kikaptunk. Szintén egy erősebb csapattal játszottunk,de az előző meccshez képest a lányok felszívták magukat, és egy elég szoros játékot sikerült játszanunk. Mind a két sor küzdött végig, és amit kértem tőlük, be is tartották.
Utolsó negyedik meccsünket a Dág KSE csapatával játszottuk, és 2:1 re nyertünk. Az előző vereségen gyorsan túllépve, végig koncentráltan, extra mezőnymunkákkal is már, egy nagyon jó hangulatú meccsen sikerült győztesként befejeznünk a napot. Az első sorunk a támadó jellegű nyitásaival az ellenfél nyitásfogadását és támadásait nehezítette meg.

Játékosok: első sor:Takács Bogi( csk), Husztik Zsófia, Zsalakovics Míra,Laczó Eszter,második sor:Szilágyi Réka,Kovács Krisztina Jázmin,Fenyvesi Zorka,Nagy Liliána,Proszonyák Virág

Szombathelyi Kitti edző

2018.11.27.