Leány OMB: nyolcadik hely a gödöllői Mikulás Kupán

A tatabányai remek szereplés után a leány Országos Mini Bajnokság második fordulójában, Gödöllőn is jól helytálltak a Kaposvári Röplabda Akadémia fiataljai. Ékes Erika tanítványai a nyolcadik helyet szerezték meg, az összetett ranglistán pedig az előkelő harmadik helyet foglalják el.

A torna első mérkőzését a GDSE-Kőrösi csapatával játszottuk, melyet meggyőző játékkal 3-0-ra megnyertünk. Következett a Szeged csapata, akiktől gyenge játékkal sima 3-0-as vereséget szenvedtünk, így lettünk a csoportunkban másodikak. A keresztjátékban a Gödöllővel játszottunk a felsőházba kerülésért, és sima 2-0-s vereséget szenvedtünk.
Az 5-8. helyért először az UTE csapatával játszottunk, és 2-0-ra (a második szettben szettlabdáról) kaptunk ki. Az utolsó mérkőzésen a Kecskeméttel csaptunk össze, és izgalmas mérkőzésen 2-1-es vereséget szenvedtünk. Végül a nyolcadik helyet sikerült megszereznünk, néhol biztató, de nagyon hullámzó játékkal. Jelenleg az összetett ranglistán a 3. helyet foglaljuk el.

A keret tagjai: Pavlovics Tímea, Szabó Regina, Blum Vanda, Fodor Zoé, Tóth Sára, Bodrogi Sára, Péterfai Jázmin, Zádori Dóra, Pap Nikolett, Pácsonyi Petra, Fajtai Apollónia, Paizs Luca edző: Ékes Erika

Ékes Erika edző

 

2016.12.15.