Leány OMB: ismét a dobogón az Ékes-lányok

A leány Országos Mini Bajnokság újabb tornáján szerepeltek sikerrel a Kaposvári Röplabda Akadémia növendékei. Az U13-as korosztály gödöllői erőpróbáján a RÖAK KÉK elnevezésű együttes mindössze egy alkalommal kapott ki (a döntőben), az összes többi meccsét megnyerte, így végül teljesen megérdemelten szerezte meg a második helyet. Ékes Erika és Horváth Alexandra tanítványai közül Péterfai Jázmin különdíjat is kapott. A RÖAK SÁRGA elnevezésű csapat a szintén előkelő negyedik helyen végzett.

BESZÁMOLÓ
OMB 2017. december 2. szombat, Gödöllő

Csoportbeosztás: RÖAK Kaposvár KÉK, Dunaújváros SE, Emericus KSE
Első mérkőzésünket a Dunaújváros csapatával játszottuk. Koncentrált, szép játékkal sima 3-0-s győzelmet arattunk.
Eredmény: 3-0.
A második mérkőzésünkön az Emericus KSE csapatával kerültünk össze. Magabiztos, okos játékkal nyertünk ismét 3-0 arányban, és lettünk csoportelsők.Eredmény: 3-0 (77-39)

A keresztjátékban az A csoport második helyezettjével, a Kalocsa csapatával kerültünk szembe. A gyerekek ezen a mérkőzésen is nagyon szépen, összeszedetten játszottak, Péterfai Jázmin és Tóth Sára vezénylésével sima 2-0 arányban hoztuk a mérkőzést és jutottunk a legjobb 3 csapat közé.
Eredmény: 2-0 (50-10)

A legjobb háromban körmérkőzéseken dől el a helyezések sorsa.
Az első mérkőzésen a KRA csapatával mérkőztünk meg. Az első szettben magabiztos, szép játékkal nyert a Péterfai Jázmin, Tóth Sára, Imreh Dorka, Fodor Zoé négyes. (25-18). A második szettben a második sorunk az első pár nyitásfogadásnál elbizonytalanodott, és sima 15-25 arányú vereséget szenvedett. A döntő játszmában fej-fej mellett haladtak a csapatok, a végjátékban jobban sikerült az összpontosítás a mi csapatunknak, és nyertük a szettet (15-13) és a mérkőzést 2-1 arányban.
Eredmény: 2-1 (55-56)

Az utolsó mérkőzésen a Gödöllő csapatával játszottunk, mely mérkőzésen kijött a reggeli kelés és az utazás fáradtsága, sima arányú 25-15 és 25-11 arányú vereséget szenvedtünk, és szereztük meg a tornán 1 vereséggel a második helyezést.
A csapatból Péterfai Jázmin kapott különdíjat.

Összességében a betegségektől és sérülésektől nem mentes felkészülés után ez a második hely szép eredmény. Sérültjeink remélhetőleg hamar felépülnek.

OMB U13 Gödöllő
2017. december 2. szombat
1. Gödöllő
2. RÖAK Kaposvár KÉK
3. KRA
4. RÖAK Kaposvár Sárga

Ékes Erika, Horváth Alexandra
edzők

  


A csapat tagjai: álló sor: Péterfai Jázmin (különdíjas), Varga Kitti, Ékes Erika (edző), Fodor Zoé, Imreh Dorka, Rajnai Zsófia, Térdelnek: Berdár Hanna, Takács Annamária, Tóth Sára, László Tamara, Németh Mercédesz

2017.12.05.