Leány OMB II. osztály, 4. forduló – negyedik hely Ajkáról

2020. január 19-én játszottuk az idei év első versenyét Ajkán, ahol  negyedik helyen sikerült végeznünk. A lányokkal a karácsony és hosszabb szünet  után visszatérve az edzésekre, belevetettük magunkat az edzésekbe, és már  nagyon vártuk, hogy újból versenyre menjünk. 

Első mérkőzésünket a házigazda Ajka ellen kezdtük, és 2:1-re kikaptunk. Legutóbbi mérkőzésünkön 3:0-ra kikaptunk ellenük,célunk az volt, hogy legalább 1 szettet nyerjünk, amit teljesítettek is a lányok. Ahhoz képest, hogy eléggé félszegen kezdtük el a meccset és a napot, a második szettben sikerült nyerünk, ami a felbátorodott, húzott nyitásoknak volt köszönhető. Második mérkőzésünket Balatonfüred csapata ellen 2:1 nyertük, tudtunk hozni az alapjátékunkat, plusz egy két extrát, mint például sánc és ütés. Harmadik és negyedik mérkőzésünkön kikaptunk, előbb Szombathely ellen 3:0-ra, aztán az UTE fehér csapata ellen 2:1-re.

Csalódottak nem vagyunk, mert jelenleg nálunk erősebb csapatok ellen játszottunk, és ennek ellenére a lányok nem adták fel, és helyenként olyan jó játékot tudtak nyújtani,ami előre visz minket a munkában. Ilyen mérkőzéseken tudunk fejlődni és motiválni magunkat a további célokért. Összességben ennek a IV. helynek csak örülni tudunk, ami külön öröm nekem a csapatnak az egysége és egymásnak segítése. A következő fordulóig újabb célok vannak kitűzve, így keményebb és intenzívebb időszak vár ránk az elkövetkező időszakban.

 

 

Játékosok:
balról, álló sor: Kovács Krisztina Jázmin, Brohi Luca, Rohrer Zorka, Pipoly Réka(csk.)
guggoló sor: Mitnyek Dorka, Proszonyák Virág, Sághy Tímea, Vincze Zora
fekvő sor: Kollárovics Maja, Bán Sára Anna
Különdíjas :Borhi Luca

2020.01.20.