Leány OMB, II. osztály, 3. forduló

A harmadik forduló tornáján Székesfehérváron vettünk részt. Ezen a napon is rengeteg jó meccset tudtunk játszani, de a tudásunk alatt szerepeltünk, ami nem ad elkeseredésre okot, mert a felkészülésünkben benne volt, hogy lesz hullámvölgyünk, ez most érezhető volt egyértelműen, mind mentálisan és fizikálisan is. 

Ettől függetlenül , jó és tanulságos meccseket tudtunk játszani, ami csak az előnyünkre fog válni. A lányok előtt le a kalappal mert mi 4 mérkőzést egymás után játszottunk le, kb. 10-15 perces szünetek voltak köztük, ami igen megterhelő volt a számukra. Nagyon sok nyitásrontásunk, pályára belépés nyitás közben, két ember közé leesett labdánk, és pontatlan megoldásunk volt, ami mind a koncentráció hiány és nem odafigyelésnek köszönhető, amit a nap végére azért sikerült javítani . A következő időszakban a képességeinket fejlesztjük tovább ,hogy a legközelebbi fordulón dobogón tudjunk állni újra.

Első mérkőzésünket a Fehérvári csapat 2. csapatával játszottuk. Hatalmas csatában sikerült nyernünk 2:1 -re . A második mérkőzés Kecskemét ellen következett, 3:0 kikaptunk, a második szettben 29-ig mentünk el, sajnos nem tudtunk nyerni, sok-sok ki nem kényszerített hibánk volt. A harmadik mérkőzést a Pécs ellen játszottuk, azok ellen akik eddig kétszer nyertünk. Ezen a meccsen egyértelműen érződött a hullámvölgy rajtunk. Sajnos, a bármit is próbáltunk nem jött össze, és érződött a lányokon a félelem, hogy nem olyan bátran játszanak, mint ahogy szoktak. Utolsó mérkőzésünket Fehérvár első számú csapatával játszottuk. 2:1kikaptunk, a második sorunk nagyot küzdve megnyerte a második szettet, az első sorunk pedig szépen helyt állt az ellenféllel szemben.

Szombathelyi Kitti edző

 

Játékosok:álló sor balról: Mitnyek Dorka, Vincze Zora, Borhi Luca, Rohrer Zorka, Kovács Krisztina Jázmin, Pipoly Réka (csk.)
térdelő sor balról: Sághy Tímea, Bán Sára Anna, Proszonyák Virág, Seszták Sára

2019.12.17.