Leány OMB, I. osztály: negyedik hely Újpestről

A negyedik helyet szerezte meg a Kaposvári Röplabda Akadémia leány együttese az Országos Mini Bajnokság I. osztályának harmadik fordulójában.

BESZÁMOLÓ

Öt csapat részvételével kezdődtek meg a küzdelmek Újpesten az OMB 3. fordulójában, körmérkőzéses rendszerben. A versenyen megint 5, közel egyforma csapat vett részt, ahol az adott forma, a koncentráció vagy a szerencse döntötte el a meccsek végeredményét. Nálunk sajnos 2 meghatározó játékos hiányzott a csapatból, így nem volt könnyű dolgunk, de a lehető legjobbat próbálták a lányok kihozni magukból, több-kevesebb sikerrel. Az UTE nagyon jó formában volt, a döntő szettben csupán 25:23-ra kaptunk ki tőlük, az MTK ellen nem ment a játék, a Miskolcot sikerült legyőznünk. Az utolsó mérkőzésen 3. helyért folyó küzdelemben a Szolnok ellen szintén egy nagyon szoros csatában maradtunk alul, a döntő szettben 26:24-re kaptunk ki. A csapat nehezen tudta pótolni a hiányzókat és az utolsó mérkőzésen még egy játékos is megsérült, bíztunk az éremben, de sajnos ezen a napon ez nem sikerült! A kezdő játékosok nagyon elfáradtak és az utazás és a korai kelés is sokat kivett a gyerekekből. A következő fordulóban az éremszerzés lesz a célunk.

 

Mérkőzéseink:
-Röak Kaposvár „A”-UTE U13 Lila: 1:2
-MTK- Röak Kaposvár „A”: 3:0
-Röak Kaposvár „A”- Miskolci Sportiskola „A”: 2:1
-Szolnoki Sportcentrum „A”-Röak Kaposvár „A”: 2:1

 

Végeredmény:
1. UTE U13 Lila
2. MTK
3. Szolnoki Sportcentrum „A”
4. Röak Kaposvár „A”
5. Miskolci Sportiskola”A”

 

A csapat tagjai: Baranyai Eszter, Bencs Kitti, Borovszky Dorottya, Cohill Glória, Cséplő Fanni, Csizmazia Nóra, Damó Dorina, Ferencz Emese, Győr Rebeka, Papp Vivien, Vida Eszter

Jók: Ferencz Emese, Győr Rebeka, Papp Vivien, Vida Eszter
Különdíjat kapott: Ferencz Emese

edző: Kertész Gabriella

2019.12.19.