Leány OMB: hetedik helyen a RÖAK Kék

2019.02.09-én az 5. OMB fordulón vett részt a RÖAK „kék” csapata Budapesten a BVSC-Zugló rendezésében.  A versenyen 7 csapat mérkőzött két csoportban, ahol körmérkőzéses rendszerben folytak a küzdelmek, majd keresztjáték után a helyosztók következtek.

BESZÁMOLÓ

Az első csoportmérkőzésen szoros mérkőzésen vesztettünk 3:0-ra, kis összpontosítással nyerhettünk volna szettet. A BVSC Zugló nagyon jó játékerőt képvisel legyőztek bennünket 3:0-ra, egészen a döntőig meneteltek. A következő csoportmeccsünkön szintén 3:0-ra kaptunk ki, de a játékosaim teljesítményével elégedett voltam, főleg védekezésben javultunk sokat. Csoport harmadikként vittük a Szeged RSE2. elleni eredményünket, és a másik csoport 3. helyezettjével játszottunk az 5-6. helyezésért. Itt összekerültünk a Röak „sárga” csapatával, ahol szintén egy szoros mérkőzésen maradtunk alul. A védekezésünk ismét jól működött és támadásban is volt már egy-két jó megmozdulásunk. Ugyan a tornán minden mérkőzésünket elvesztettük, de a lányok teljesítményével elégedett voltam. A megbeszélt taktikát próbálták betartani, és ugyan a technikai elemekben még el vagyunk maradva a többi csapattól, de szép lassan, meccsről-meccsre fejlődik a csapat.

Eredményeink:
Csoportban:
Röak „kék” – Szeged RSE 2. 0:3
BVSC-Zuló – Röak „kék” 3:0
Röak „kék” – Gödöllő RC 0:3

Helyosztó:
Röak-„sárga” – Röak „kék” 2:1

 

Jók: Cohill Glória, Ferencz Emese, Papp Vivien, Varga Lujzi
A csapat tagjai: Cohill Glória, Ferencz Emese, Győr Rebeka, Boszkovics Bíborka, Papp Vivien, Szita Luca, Csizmazia Nóra, Varga Lujzi
A verseny vége:
1.Békéscsaba
2.BVSC- Zugló
3. Nyíregyháza
4. Gödöllő RC
5. Röak sárga
6. Szeged RSE2.
7. Röak kék

 

Edző: Kertész Gabriella

2019.02.18.