Leány OMB – harmadik helyen a RÖAK B-csapata

A RÖAK U13-as leány B csapata a másodosztály hatodik fordulójában Kalocsán lépett pályára. Szombathelyi Kitti tanítványai lelkes játékkal, nagyot küzdve a harmadik helyet szerezték meg, az együttes tagjai közül Kovács Krisztina Jázmin kapott különdjat.

BESZÁMOLÓ

Leány OMB, II. osztály, 6. forduló, Kalocsa

Március 8-án Kalocsán immár a 6. Mini tornánkon vettünk részt, és a harmadik helyen sikerült végeznünk. Ezen a tornán erősebb csapatok játszottunk, mint a legutóbbi fordulónkon, és végig rendkívül izgalmas meccseket játszottunk. Ezen a tornán már az új játék elemek is pontot értek, ami még nagyobb bizalmat adott a lányoknak ezek többszöri alkalmazására. Az önbizalom növelésére is jó hatással volt ez a torna.
Első meccsünket Kecskemét ellen kezdtük. A legutóbb, mikor egymás ellen játszottunk, simán kikaptunk ellenük, és félve is játszottunk. Annak ellenére, hogy kikaptunk ellenük 3:0-ra, úgy tudtunk a pályáról lejönni, hogy mindent megtettünk és küzdöttünk. Jelenleg ennyire vagyunk képesek ellenük. Következő meccsünk Szeged ellen volt, ellenük 3:0-ra sikerült győznünk. Az utolsó két meccsünket hatalmas energiákat felszabadítva játszottuk, míg a Röpsuli Sportegyesülettől 2:1-re kaptunk ki, a hazai csapat ellen 2:1-re sikerült nyernünk . Hatalmas küzdéssel, az utolsó szettben az ellenfél 24:18-as vezetése ellenére sikerült nyerünk. Ezzel a lányok hatalmas küzdeni tudtást mutattak.

 

 

Játékosok: balról álló: Borhi Luca,Kovács Krisztina Jázmin,Pipoly Réka,Bán Sára Anna,Rohrer Zorka, guggoló;Vincze Zora,Kollárovics Maja,Mitnyek Dorka, Proszonyák Virág, Sághy Tímea, Seszták Sára
Különdíjas; Kovács Krisztina Jázmin

Szombathelyi Kitti edző

2020.03.16.