Leány OMB: Budaörsön is negyedik a RÖAK Piros

Február 2-án, Budaörsön rendezték az ötödik tornánkat, ahol a kaposvárihoz hasonlóan a 4. helyezést sikerült elérnünk. Végre teljesen új  csapatok ellen volt lehetőségünk játszani, nem a megszokott öt ellenfelünk ellen. 

Játékosaink:
Somogyi Petra
Husztik Zsófia
Takács Bogi
Váradi Léna
Zsalakovics Míra
Szilágyi Réka
Kovács Krisztina Jázmin
Nagy Lili
Laczó Eszter

 

Első mérkőzés: Dunakanyar csapata ellen 3:0-ra kikaptunk. Ha talán nem az első meccsünket velük kezdtük volna el, akkor egy sokkal jobb meccset is játszhattunk volna. Enerváltan, fásultan, nem lelkesen játszottunk. És a statisztika szerint szinte csak a saját hibáinkból lett az ellenfélnek pontja.

Második mérkőzés: Dunakeszi 1. csapata ellen 3:0-ra nyertünk. Saját hiba még mindig sok volt, és nem úgy játszottak a lányok, amit kértem tőlük,de így is sikerült nyernünk.
Csoport másodikként jutottunk tovább.

Harmadik mérkőzés: a döntőbe kerülésért. Dunakanyar 2. csapata ellen játszottunk, és 2:0-ra kikaptunk. A szezonbeli legjobb meccsét játszottuk a lányokkal. Sajnos egy hajszállal maradtunk csak alul. De én ettől függetlenül nagyon büszke voltam rájuk.

Negyedik mérkőzés: a 3-4. helyért az Emericius csapata ellen.2:1-re kikaptunk. Érződött a lányokon, hogy kifáradtak az előző meccsen, nem tudtak a végjátékban már annyira koncentrálni, és sok nyitást rontottunk. Ismét egy kicsin múlott a győzelmünk, de ha így tudnak küzdeni és akarni, akkor legközelebb sikerülhet ezeket a meccseket megnyernünk.
Összességben egy nagyon jó versenyt zártunk, ezek a csapatok, akikkel játszottunk, sokkal erősebbek voltak, mint az eddigi tornákon résztvevők.

 

Szombathelyi Kitti edző

2019.02.04.