Leány OIK: túl az alapszakasz újabb körén

Erős csoportban folytatta a leány Országos Ifjúsági Kupa küzdelmeit az 1. MCM­Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia korosztályos együttese. Ihász Dóra tanítványai előbb a fővárosban, majd Kecskeméten léptek pályára. A RÖAK együttese a budapesti tornán hibába vezetett már 2­0­ra a Miskolc ellen, pontatlan játékkal végül 3:2 arányban kikapott. 

A Vasas hazai pályán 3­0­ra verte a mieinket, a Kecskemét elleni találkozó pedig ismét öt szettet és somogyi vereséget hozott.

A tornán részt vevő játékosok: Hanusz Réka, Pintér Dorina, Pedranzini Letizia, Kőszegi Zsófi, Duduka Ingrid, Duduka Inez, Miklai Mercedesz, Száraz Brigitta, Pónya Viktória (libero)
A kecskeméti fordulóban érezhető és látható is volt a javulás: A kaposváriak a Miskolcot 3­1­re verték, többnyire magabiztos játékkal, majd a házigazdákat is sikerült legyűrni 3:2 arányban. Ezen a találkozón lelkesen és szépen játszott a társaság, mindenki hozzátette a részét a sikerhez. A Vasas ezúttal is három játszmában jobbnak bizonyult, de itt is biztató volt a teljesítmény.
A tornán részt vevő játékosok: Hanusz Réka, Pintér Dorina, Pedranzini Letizia, Kőszegi Zsófi, Száraz Brigitta, Duduka Inez, Duduka Ingrid (csk), Miklai Mercedesz, Pónya Viktória (libero).

2015.03.10.