Leány OGYB: taps járt a RÖAK Sárga lányainak

A Szombathelytől kikapott, a Lőrinc 2000 SE ellen viszont nyert a RÖAK Kaposvár Sárga együttese a leány OGYB rájátszásának második fordulójában, a Kaposvári Egyetemen megrendezett tornán.

BESZÁMOLÓ

A rájátszás II. fordulójában itthon szerepeltünk. Az első mérkőzésünket a Szombathely ellen játszottuk. Miután tőlük elég csúnyán kikaptunk az előző körben, szerettünk volna egy jobb meccset játszani. Ezért sokat gyakoroltuk a nyitásfogadást. Ennek abból a szempontból lett eredménye, hogy sokkal nagyobb ellenállást tudtunk nyújtani az összeszokottabb, erősebb ellenféllel szemben. Szombathelyi SI-RÖAK Sárga 3:0 (19; 17; 19).

A következő meccsünkön a már egyszer legyőzött Lőrinc 2000 SE-vel játszottunk Ezen a mérkőzésen az ellenfél komplettebben állt fel, mint a múlt fordulóban, így szorosabb meccset játszottunk, és a győzelemért sokat kellett tennünk. A nagyobb küzdelem ellenére mindkét mérkőzésen mindenki legalább egy szettet játszott. Valószínűleg tetszett a kilátogató szülőknek a mérkőzés, hiszen a lefújás után vastapssal jutalmazták a lányokat.
RÖAK Sárga-Lőrinc 2000 SE 3:0 (19;23;18)

A csapat tagjai:
Őszi Janka
Őszi Nóra
Németh Mercédesz
Honfi Katalin
Gombos Mirella
Tóth Virág
Varga Emma
Berend Luca
Péterfai Jázmin

 

Jezeri Tibor edző

2019.04.11.