Leány OGYB: nem jutott döntőbe a Röplabda Akadémia

Egy győzelemmel és két vereséggel fejezte be a leány Országos Gyermek Bajnokság második középdöntő-tornáját a Kaposvári Röplabda Akadémia együttese. Jezeri Tibor tanítványai az első fordulóra nem utaztak el az időjárási viszonyok miatt, a második körben pedig nem sikerült a bravúr.

„Az OGYB középdöntő tornán a házigazda MTK, az Újpest, a Szombathely és a Szolnok volt az ellenfelünk. Mivel az első körre a nagy havazás miatt nem tudtunk elmenni, ez a volt az idei első tétre menő tornánk. Az Újpest csapatával kezdtünk, és 3:1-re vereséget szenvedtünk a fizikálisan erősebb csapattól. A következő mérkőzésünkön már 3 pontot kellett volna a továbbjutásunkhoz szerezni. Vezettünk 2:1 arányban, de végül 3:2-re vereséget szenvedtünk a házigazdáktól, így eldőlt, hogy nem juthatunk tovább. A harmadik mérkőzésen a Szombathellyel találkoztunk és mindenkinek játéklehetőséget adtam, így csupán 3:2 re nyertünk. A Szolnok elleni összecsapásnak már nem sok értelme maradt, ráadásul szakmai szempontból sincs nagyon értelme elutaznunk Szolnokra.
Nagyon sajnálatos, hogy az idén sem sikerült a gyermek korosztályban kijutni az országos döntőre. A lányok hozzáállásával nem volt probléma, inkább a meccshiány okozta sok ki nem kényszerített hiba miatt nem sikerült a célunkat elérni” – összegzett az edző.

A csapat tagjai:
Mészáros Zsófia
Kolics Kíra
Tóth Fanni
Auman Szabina
Bak Krisztina
Rutz Réka
Zsom Anna
Szőllősi Kíra
Zsebők Dina
Béres Barba
Ullrich Boglárka
Csima Flóra

Jezeri Tibor edző

2014.02.19.