Leány OGYB: két szett az elődöntőből

Nem nyert mérkőzést a leány Országos Gyermek Bajnokság elődöntőjében a Kaposvári Röplabda Akadémia korosztályos együttese. Jezeri Tibor tanítványai a saját rendezésű első fordulóban szettet sem raboltak jó erőkből álló riválisaiktól, a második játéknapon viszont két mérkőzésük is 3-1-es eredménnyel ért véget. 

Beszámoló az OGYB elődöntő I. és II. fordulójáról

A Kaposváron, 2015. 03. 21-én megrendezett tornán a következők vettek részt:
Rucz Réka
Szőllősi Kíra
Zsebők Dina
Nagy Mia
Zsom Anna
Csima Flóra
Tóth Dorina
Wágner Viktória
Lapat Lili
Mészáros Réka
Rákhely Fanni,
edző Jezeri Tibor

A legjobb 12 között az elődöntőben a Vasas, az Újpest és a Kecskemét csapatával találkoztunk. Sajnos mindhárom csapattól 3:0 arányú vereséget szenvedtünk. A Vasas elleni mérkőzés egyik játszmáját leszámítva, mindegyik szett szoros volt, de nem tudtuk megnyerni egyiket sem. Ami látszott ezeken a mérkőzéseken, hogy játékban nem vagyunk lemaradva az ellenfelektől, de mindegyik csapatban volt egy-két kiemelkedő ütőjátékos, akik be tudták fejezni a támadásokat, mi viszont ütőerőben, magasságban le vagyunk maradva.

Az Budapesten, 2015. 04. 11-én megrendezett tornán a következők vettek részt:

Rucz Réka
Szőllősi Kíra
Zsom Anna
Tóth Dorina
Wágner Viktória
Fejes Réka
Ujlaki Hanna
Becker Eliza
Béres Barbara
edző: Jezeri Tibor
A legjobb 12 közötti második fordulóban már eldőlt, hogy nincs esélyünk továbbjutni, ráadásul centerposzton teljesen tartalékosak voltunk. A Vasas, az Újpest és a Kecskemét csapatával találkoztunk ismét. A Vasastól 3:0-ra, míg a Kecskeméttől és az Újpesttől 3:1-re kaptunk ki.

Jezeri Tibor edző

2015.04.20.