Leány OGYB: dupla győzelemmel kezdtük az újabb kört

Immár a döntőbe jutás a tét a leány Országos Gyermek Bajnokságon: a legjobb 18 együttest hat hármas csoportba osztották, és a három torna után az első helyezettek jutnak be a hatos döntőbe. A Kaposvári Röplabda Akadémia növendékei teljes sikerrel zárták az első játéknap küzdelmeit, ugyanis a Kodály iskolában mindkét riválisukat felülmúlták.

BESZÁMOLÓ

Keret:

Sipos Lili (csapatkapitány) (4-es ütő) 2002
Pavlovics Zsófia (4-es ütő) 2002
Balogh Boglárka (2-es ütő) 2002
Warmbir Kristina Nicole (feladó) 2003
Szerencsés Mimi (feladó, liber, ütő) 2003
Tóth Jázmin (center) 2003
Vajda Virág (center) 2003
Balogh Dominika (4-es ütő) 2003
Zana Fanni (2-es ütő) 2003
Bradánovics Réka (4-es ütő) 2002
Kalocsai Kincső (4-es ütő) 2002
Stettner Zsófia (feladó) 2003

Kezdő csapat:

Warmbir Kristina
Sipos Lili
Vajda Virág
Zana Fanni
Pavlovics Zsófia
Tóth Jázmin
Szerencsés Mimi (libero)

Mérkőzések: (2 győzelem)

RÖAK – Szombathely
3:1

RÖAK – Herkules
3:1

Az országos döntő előtti utolsó felvonás három fős csoportok körmérkőzéseivel kezdődött meg. Az első fordulót hazai pályán játszottuk, ahol két győzelmet zsebeltünk be. Nagyon fontos volt ez a két hazai győzelem, mert nagyon kiélezett mérkőzéseket játszottunk, hasonló erősségű csapatok ellen. Idegenben sokkal nehezebb dolgunk lesz.
Mindkét meccs kulcsa a jó, támadó nyitás volt. Az összes játékos, aki pályára került nagyon koncentrált és a nyitásainkkal így nagyon meg tudtuk nehezíteni az ellenfelek támadásszervezését. Emellett a játék minden elemében tudtunk bravúros dolgokat véghez vinni, nagyon küzdöttek a lányok. Nagyon fontos volt, hogy Pavlovics Zsófia és Sipos Lili támadójátéka határozott volt, ponterős, a hátukon vitték a csapatot. Csak gratulálni tudok az egész csapatnak, mert a nap folyamán mindenki pályára is került és hozzátette a saját részét.

Rák Rebeka edző

2017.03.13.