Középmezőnyben a Zádor Emlékversenyen

A Somogy Megyei Röplabda Szövetség 2012. április 15-én rendezte meg Somogyjádon hagyományos utánpótlás tornáját, a Zádor Tibor Emlékversenyt, amelyen 9 leány gyermek korosztályú csapat küzdött a serlegért.

A résztvevők három csoportban kezdték meg a versenyt, a mérkőzéseket két 25 pontos szettre játszották, két pályán. A csoportmérkőzések után az azonos helyen végzett csapatok körmérkőzéssel döntötték el a végső helyezéseket.

Színvonalas, izgalmas mérkőzések után este hat órakor következett az eredményhirdetés. Minden csapat oklevél-, az első három helyezett pedig éremdíjazásban részesült. Minden csapat legeredményesebb játékosa, illetve a legeredményesebb edző is jutalomban részesült.

Az 1. MCM Kaposvári Röplabda Akadémia két együttessel szerepelt a tornán. Az A-csapat (Jezeri Tibor tanítványai) az ötödik helyen végzett, teljesítménye elismeréseként Hanusz Réka kapott különdíjat. A B-együttes (Nagy Andrea lányai) a nyolcadik helyen zártak, a csapatból Kozics Boglárka kapott különdíjat.

A Zádor Tibor Emlékverseny győztese a Vasas A-csapata lett a Kecskemét és a Vasas B előtt. A legjobb edző díját a győztes együttes szakvezetője, Benkóné Kőrös Mária vehette át.

2012.04.16.