KÖSZÖNJÜK!

A 10. Intersport Ifjúsági Futballfesztivál részeként először rendeztek nemzetközi utánpótlás röplabdatornát Kaposváron. Az ötnapos eseményen négy nemzet 13 csapata lépett pályára a Kodály Zoltán Központi Általános Iskola tornatermében. 

A Kaposvári Röplabda Akadémia Utánpótlás Műhely három leány és egy fiú együttessel képviseltette magát, és nagy örömünkre a gyermek A-csapat az első helyet szerezte meg a tornán.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani azoknak a fiatal röplabdásoknak, valamint edzőiknek és segítőiknek, akik a nyári szünet idején is felkészültek erre a tornára és részt vettek a küzdelmekben. Köszönjük a szülők segítségét is, valamint a szervezők és a két játékvezető, Selega Balázs és Hegedűs Balázs áldozatos munkáját.

Bízunk benne, hogy a jó hangulatú torna elnyerte a főszervezők tetszését is, így a jövő évben is helyet kap majd ez a sportág a fesztivál programjában. A 10. Intersport Ifjúsági Fesztiválon négy kontinens 30 országából 250 csapat és több mint négyezer fiatal vett részt. Akadémiánk növendékeinek életre szóló élmény volt részt venni a megnyitó-ünnepségen, a torna mérkőzésein és a rendezvény további programjain.

Egy nagyszerű, közösségformáló, kapcsolatteremtő programon vehettünk részt.

Köszönet érte!

Kaposvár, 2014. július 26.

Sportbaráti üdvözlettel:

Horváth Éva 
elnök
Demeter György 
szakmai igazgató 
Orosz Ferenc 
ügyvezető 

 

2014.07.26.